L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 28 de gener del 2021

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Irresponsabilitat en el ple i sempre en negatiu.


Ahir visquerem un ple curt, només d’uns minuts, suficients per a comprovar que mentre alguns partits (Compromís, PSOE, L’Esquerra) apostaven pel bé de Tavernes, altres buscaven el camp de la batalla política, on tot s’hi val per menysprear i desgastar, siga com siga, el govern municipal.

Pocs minuts, suficients per a escoltar desqualificacions d’una portaveu de l’oposició dirigides al govern municipal. Una còpia de la política dels seus líders a nivell estatal: buida de contingut, sense fer mai cap proposta per al poble. Política en negatiu, que arriba fins i tot a negar-li,  en el ple, el tractament que mereix l’Alcalde de la ciutat.

Escoltarem acusacions i desqualificacions que fregaren l’insult: la portaveu del PP va menysprear Compromís i va arribar a afirmar que no està preparat per a la responsabilitat de govern. Això dit per una persona que, en vora 6 anys de regidora, no li coneixem cap proposta en positiu per a la ciutat. Això dit pel partit de les “empastrades”:  amb un Ajuntament arruïnat, 28 milions deute, el cas Vergeret, la piscina, l’aparcament, la destrossa del passeig, paralització del Vaca, de la depuradora, de l’electrificació del Golfo, etc.

El de sempre: vora 6 anys de regidora sense propostes, només critiques, sempre en negatiu. Poc profit que trau Tavernes del que li paga en dietes i indemnitzacions per treballar pel poble.  Per cert...  quan ens costa? ¿per què no es publiquen les percepcions de regidors en el web com en la passada legislatura? Ho demanarà per eixa transparència que tant exigeix?

No se li paga per fer la tasca de confondre la ciutadania, ni per alimentar la crispació  en xarxes magnificant fets que són una demora administrativa, subsanable en el ple, ni per afirmar que Tavernes podia perdre les subvencions, cosa incerta com li va dir el Sr. Alcalde en el ple. I amb tot això una confirmació, que també se li va dir: desconeix com funciona l'Ajuntament.

El seu vot no va recolzar la proposta,  ¿qui són els irresponsables, senyora portaveu? Qui aproven el tràmits i faciliten l’arribada de subvencions, com feren Compromís, PSOE o l’Esquerra, o aquells que no ho van aprovar?  Una cosa és ben certa:  si les subvencions a Tavernes necessitaren del seu vot, si aconseguir-les depenguera del seu vot, segur i ben segur que es perdrien.

I sempre en negatiu.  De nou el vot en contra o l’abstenció. Mai no recolzar propostes ni projectes, una repetició del que ha estat la seua actuació: no recolzar tràmits del rescat de la piscina, o del projecte del col·lector de la platja, tampoc del vial perimetral de la platja o fins i tot en organismes com la Diputació, quan votaren en contra de la subvenció per al mur del Vaca...  sempre en negatiu!