L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de gener del 2021

L'Ajuntament informa: Se suspen el cobrament durant el 2021 de la taxa d'ocupació de la via publica a bars i restaurants


L’Ajuntament de Tavernes suspendrà la taxa d’ocupació de via pública per taules i cadires durant tot l'any 2021 com una de les mesures econòmiques per a pal·liar els efectes de la COVID-19 en els establiments d’hostaleria i restauració del municipi.
 
Per tant, tots els bars i restaurants de la població i platja quedaran exempts del pagament de la taxa d'ocupació de la via pública durant tot l’any 2021. Cal recordar que l'Ajuntament també els va deslliurar d'aquest pagament durant l'any 2020.
 
L'alcalde, Sergi González, ha manifestat al respecte que "el govern municipal té el ferm compromís de seguir donant suport als sectors que més pateixen les conseqüències econòmiques de la pandèmia. A pesar de la situació sanitària, posarem totes les facilitats possibles i tot el nostre afany per a reactivar l’economia local, ajudar els autònoms i mantenir Tavernes viva”.