L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 14 de gener del 2021

Encara ens queden uns quants dies de fred...


El fred ha dominat avui dijous i seguirà demà divendres en tota la Península Ibèrica, malgrat que a la província de València no s'han registrat temperatures tan baixes com les que es vam patir en plena arribada de Filomena. 

Tot i això, l'onada de fred continua sobre tot a l'interior prou activa i s'esperen encara valors sota zero en nombrosos municipis valencians, com al racó d'Ademus, on el termòmetre ha marcat avui -11 °C, o Utiel, on s'han arribat als -7,7 °C.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) anuncia "predomini de cels poc nuvolosos o clars amb alguns intervals de nuvolositat alta". Les temperatures mínimes aniran "en lleuger ascens" com hem dit, mentre que les màximes no experimentaran "canvis significatius" i continuaran també les "gelades febles en punts de l'interior" de València.

Demà divendres, i abans d'entrar en el cap de setmana pròpiament dit, quan les temperatures màximes a Tavernes (vore el quadre de dalt)  i la nostra comarca començaran a pujar, sobre tot a partir de diumenge, fins als voltant dels 17º C, encara que les mínimes no tindran massa canvis i estaran entre 3 i 6ªC majorment. Tot i això la sensació tèrmica serà de més fred.