L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 5 de juliol del 2011

Tavernes constitueix el nou Consell Escolar Municipal. El curs escolar s'avança un dia perquè el Dia de Disfresses siga festa escolar


El nou Consell Escolar Municipal de Tavernes es va constituir ahir en la Casa de la Cultura. El canvi de govern municipal de Tavernes implica també un canvi en els òrgans rectors dels consells consultius municipals i en aquest cas la llei determina que el president siga l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, com a màxima autoritat local. No obstant això, l’alcalde va delegar la presidència en Pilar Altur, regidora d’Educació,  i es nomenava com a representant del consistori al regidor Josep Llacer.  El Consell Escolar és un organ consultiu on estan representants els centres educatius, pares i mares i sindicatgs de la manera que determina la llei.
El nou Consell Escolar Municipal va aprovar les dates de festes escolars locals que queden així: els dies  31 d’octubre i 9 de desembre del 2011 i el 30 d’abril del 2012. També, i per tal de potenciar les Festes Patronals i i que els xiquets i xiquetes de Tavernes puguen gaudir de la festa es va aprovar avançar un dia  l’inici del curs escolar. Així, el 16 de setembre, dia del Ball de Disfresses, sera festiu des del punt de vista escolar. Com a conseqüència les classes de primària començaran el dia 7 de setembre i el dia 13 en els ensenyaments de secundària i batxiller. El curs vinent finalitzarà el 22 de juny de 2012.
-

6 comentaris:

membre del CEM ha dit...

De tota manera cal esperar què la Conselleria done el vist i plau i aprove la decisió del Consell Escolar Municipal.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament. Gràcies per recordar-nos-ho. Se'ns havia passat.

Anònim ha dit...

Continuarà este equip de govern discriminant l'IES i l'AMPA de l'IES la Valldgna? Com molta gent sap, una carta va tardar més de 25 dies des de l'ajuntament fins a l'IES. Això va provocar que no s'entregara a temps tota la documentació. Al dia segÚent de finaitzar el plaç, no van voler agarrar la documentació i aixi es va discriminar a una AMPA i també a l'equip directiu de l'IES.

Anònim ha dit...

No sabem a què ve ara eixa pregunta ací. I realment no em sembla gens adequada ni encertada traure ara un tema en el qual no té res a vore el nou govern i més encara quan no hem conegut ni ha fet cap actuació concreta el nou govern municipal a pocs dies de fer-se'n carrec.
També molta gent sap amb qui de l'equip directiu de l'IES tenia molta amistat l'antic govern i potser alguna cosa hauria pogut fer.
No creus que val la pena ara deixar-los treballar als nous?

membre del CEM ha dit...

Jo sols vull dir què escoltant les paraules de l'alcalde, present a la darrera reunió del CEM, ens va dir què l'Ajuntament respectarà les decisions dels consells consultius recolzades per una ampla majoria dels seus integrants. Per la seua banda, la nova regidora d'educació, en qui ha delegat la presidència del CEM, va indicar que no és quedaria de costat, si no què s'integraria com un membre més al CEM per tal de participar activament. I no crec que es quede de braços caiguts en el tema dels IES i la seua no presència, per defectes de forma, al Consell Escolar Municipal.

Jo he vist molt bona disponibilitat per part dels integrants del govern municipal de Tavernes. Ara esperarem als fets. I parlant de fets...

I parlant de discriminació...fins ara si que hi havia discriminació. Tots els integrants tant del Consell Escolar Municipal com dels respectius Consells Escolars de centres, participem de forma altruista. Mai hem cobrat ni un cèntim per acudir a les sessions. Però els representants municipals SI QUE COBRAVEN per acudir a les reunions. No sé exactament quant, però cobraven cada reunió de cadascun dels consells als que hi anaven (Municipal i Centres).

Doncs bé, el dia de la reunió, em vaig assabentar que ara NINGUN MEMBRE DEL GOVERN MUNICIPAL COBRA NI COBRARÀ PER ACUDIR A LES REUNIONS. Ja tenim una discriminació menys. Això, per a nosaltres, és un fet. I el tema IES Valldigna i Jaume, temps al temps. Ho tenen molt clar, tan clar com la majoria dels membres del CEM, que sempre hem estat al costat dels IES.

Salutacions a tots i totes i ànim, què el què és de justícia, és de justícia.

Anònim ha dit...

Al comentari de les 23:49 hores.

Sembles l'advocat de l'ajuntament o del BLOC. Sols he constatat un fet, no he donat culpa ningú. Sols recorde que les 2 entitats, AMPA i IES, estan discriminades.
Respecte de les amistats de l'IES amb el PP de Manolo Vidal, sense comentaris.