L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 16 de juliol del 2011

El Gup Muntanya Valldigna col·labora per 1a vegada en la pujada nocturna al Mondúver



Avui dissabte 16 de juliol, el GMV se suma a la XI pujada nocturna al Mondúver que organitzen els Amics de la Natura de Marxuquera amb la col·laboració de diferents entitats de la Safor, entres les que apareix el GMV i els Ajuntaments de Gandia i Barx.

El Grup Muntanya Valldigna farà l'eixida des de la porta del monestir de Simat a les 20h. Anirem en cotxe fins a les Foies, des d'on pujarem cap al Mondúver. Cal portar una pila i un entrepà per a sopar. Allí dalt ens donen per a picar i beure. Després de llegir-se el manifest corresponent en defensa de la natura (00:00h) baixarem cap a les Foies per agafar el cotxe i tornar a casa.

L’opció de quedar-se a passar la nit, però, ja és decisió de cadascú. Si algú pensa passar la nit allí que es porte un sac de dormir.

És la primera vegada que el GMV col·labora en aquesta marxa popular al cim del Mondúver. Esperem repetir tots els anys ja que cal unir-nos per defensar la natura i en conseqüència, el nostre benvolgut territori.