L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dimecres, 27 de juliol del 2011

Visita al castell de Marinyén

 
 
 El Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna continua les activitats programades a l'estiu per tal de potenciar les visites culturals als escenaris i llocs emblemàtics de la Valldigna. L'última visita efectuada ha estat al castell de Marinyén, popularment conegut com Castell de la Reina Mora.
 
Vera Pons, col·laboradora del CETV, ens explicà l'arquitectura i història del castell, i tots els participants pogueren gaudir de la ruta i de les meravelloses vistes que es poden contemplar de la Valldigna.

- Remés pel CETV
-