L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 29 de juliol del 2011

20 N: Eleccions generals


El president del Govern español, José Luis Rodríguez Zapatero, ha decidit avançar uns mesos les eleccions generals. La data anunciada: el 20 de noviembre i la justificació de la decisió el "interès general" de manera que siga un nou Executiu qui assumesca la gestió de l’Estat a partir del 2012.

Segons el president del Govern, l’avançament electoral respon només a "l'interès general i responsabilitat institucional" perquè el nou Govern nascut de les eleccions estiga a partir del primer dia d’any nou al front de la nació i es faça càrrec de l'economia.

Rodríguez Zapatero ha manfiestat que creu que la mesura será bona per a l'economia  i ha ressenyat les últimes dades econòmics, com l'EPA o la reducció del déficit, que creu confirmen un cert canvi de tendència positiu i pensaba que continuarà en el futur immediat.  A més, ha emfatitzat que el Govern "complirà tots els compromisos per consolidar el creixement i la recuperació d'ocupació".

La dissolució de les Corts será per tant el dia 26 de setembre i considrava que hi ha temps per aprovar lleis i reformes econòmiques en fase de tramitació, per a la qual cosa ha demanat un "esforç" als grups parlamentaris.  A totes les mesures previstes, se sumara  un decret llei amb noves mesures econòmiques que el Govern pretén aprovar el 19 d'agost.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

això vol dir que amb Rajoy ja no hi haurà crisis???

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

Oi? Che tu,segur!!!com Rajoy és tan super fantàstic...jajajajajajaja
ni crisis ni corrupció de ningún tipus!!!
Voteu a Rajoy, voteu!!! com a Camps en la comunitat valenciana!!!
I voreu què bé que ens va tot!!!
Pues està la cosa per anar jugant...

Anònim ha dit...

¿Le pasará a Rajoy lo mismo que a Camps¿ ¿Tendrá que dimitir a los pocos dias por el caso Gurtel? Si es que gana.

Filòsof ha dit...

Després de fer mitja volta a la seua ideologia, el que deiem, que mitja volta vas al mateix lloc tant si la dones per la dreta o per l'esquerra. Deprés de dir que ell no s'havia tirat a la dreta en el seu canvi, si no que havia donat dos passes arrere en la qüestió social. Després de dir que havia trenacat el cordó umbilical amb els sindicats i moviments socials de tot l'estat. Resulta que el FMI li diu que no ho ha fet bé, que volen encara més. I pense que com està la situació ha vist que el seu esforç amb sinceritat no serveix per a res. Quina estafa per a l'esquerra europea no haver dimitit eixe maig del 2009. Fer la feina de la dreta per a que damunt et doguen que ho fas malament. Avís per a navegants en les properes eleccions. I l'altre el Rajoy diu que va pel centre, i ho pot demostrar per l'ajuda centrista que ha donat al govern d'Espanya. Vaja duo per una sonata del FMI.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

a les preguntes....ho sabrem en el pròxim episodi..jejeje

Anònim ha dit...

Eixirà el sol a mitjan nit?Guanyarà les eleccions Compromís?

jc ha dit...

jo no se si guanyarà compromís les eleccions; però si aconseguirem els valencians representants a madrid com fan en altres autonomíes (que agranen cap a casa)crec que ens aniria a tots millor.