L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 972
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 14.221

dimarts, 5 de juliol de 2011

Més herència per al nou govern municipal: la urbanització de la plaça de Playa Naranjos on s’ha construït l’escoleta.



Que en dirieu si abans d’urbanitzar, posem per cas, Els Sequers, s’hagueren construït totes les vivendes? I si en el Vergeret primer hagueren bastit els edificis i ja acabats, despres feren les voreres, carrers, clavegueram? O si ara, en plena urbanització del sector 12 de la platja, comprovàrem que abans de res ja havien construït totes les finques? Segur que dirieu que això és una barbaritat, que això és totalment incorrecte, etc, etc.

Això és el que s’ha fet amb l’escoleta: s’ha construït en una plaça sense urbanitzar.  Ho podeu vore a les fotografies de davall en quin estat es troba la zona. Perquè és de sobra conegut que Playa Naranjos o La Sardina esta sense urbanitzar, pendent de fa anys i anys no les obres. Doncs, ací, en aquest lloc s’ha construït l’escoleta.



I si no hi havia prou amb el desastre de carrers?,  fins i tot ara hi ha mes enderrocs. Es va recepcionar  l’obra, però l’anterior govern no va obligar a la constructora a netejar de restes d’obra la zona. I així estan amuntegades al costat de l’escoleta. Un perill més per a xiquets o transeünts.



L’anterior govern havia preparat un programa per urbanitzar la plaça de seguida. ¿No seria millor haver fet al revés? Primer urbanitzar, arreglar l’espai, marcar els carrers i les voreres del nou edifici, clavegueram, punts de llum i coses així. Doncs no s’ha fet així.  I així esta la zona.

L’actual govern municipal ha aturat momentàniament el projecte urbanitzador preparat el PP.  Ara sembla ser que, els del tripartit, volen estudiar-lo, vore com s’ha relacionat la plaça amb tot el projecte urbanitzador de Playa Naranjos i que no siga un pegot aïllat, volen vore que tinga totes les condicions i sobre tot que el projecte urbanitzador s’adiga amb la realitat d’eixa escoleta, d’un centre escolar. Suposem que pensaran en zona de jocs, jardins, etc. Cosa normal, no?

I el que sol passar: crítiques i crítiques a la decisió. ¿Quin gran interés hi tenien en que l’obra començarà de seguida?  I es diuen acusacions del tipus que el nou govern no vol fer la urbanització i que no volen posar l’escola en marxa. I no diuen que era ben difícil, per no dir impossible, posar-la en marxa aquest estiu, perquè era una obra del Plan Zapatero que havia d’acabar en desembre es va acabar.... fa uns dies pràcticament.

La plaça s’urbanitzarà i tant que s’urbanitzarà. D’això estem ben segurs. Ara, sense la pressa d’alguns. I abans de l’estiu que ve.

I ja que estem... tema a banda és l’obra de  l’escoleta en la que havia de ser una gran plaça enjardinada, etc. I es va fer l’escoleta en mig de la plaça quan enfront, a 20 metres, l’ajuntament disposa d’un gran solar urbanitzat que dona a tres carrers. I dins cabia l’escoleta.  A la foto de davall teniu el solar i al fons l’escoleta, perquè situeu els espais. No hauria estat millor fer-la ací, en aquest solar i haver deixat la plaça per a una gran zona verda? Ara potser que, com zones verdes, en sobren a la platja....

 -

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Una de tantes empastrades del pp que queden per vindre... El negoci particular per damunt del benefici del poble. No vulc pensar quins negocis hi haurien entre mans per a tanta presa. I les tantes coses q mai sabrem, ais mare...

Anònim ha dit...

Ningú diu per què s'a fet ahí una escoleta: per tal de facilitar als veins la urbanització del conjunt i que, d'eixa manera, el total de metres a urbanitzar fora menor. S'ha fet pensant en els veins, en el seu benestar i butxaca.

Un veí ha dit...

Anonim que dius:
Ningú diu per què s'a fet ahí una escoleta: per tal de facilitar als veins la urbanització del conjunt i que, d'eixa manera, el total de metres a urbanitzar fora menor. S'ha fet pensant en els veins, en el seu benestar i butxaca.

AIXÒ NO T'HO CREUS NI TU.

Després de 16 anys de promeses del PP de fer la urbanitzsació, per a què gastar-se els diners en una escoleta que no fa ninguna falta?

Si volien estalviar diners als veïns es pot fer i de moltes maneres. Una per exemple i amb l'excusa que es un espai o zona municipal, haver-la urbanitzat fent un parc o jardi com estava pensat i voliem els veïns.

I els diners de l'escoleta ens l'estalviem o la fem en el poble, que falta fa i ninguna on l'han feta, o s'apliquen en els llums i clavegueram de la zona si es volia beneficiar els veïns.
Es nota que tu parles d'oïda i no vius allí.

jc ha dit...

també estaran esperant els veinat que condiciones les voreres i asfalten els carrers ja d'una volta, que després de tants anys d'estar la urbanització feta encara hi han (i son prou) els que estan per asfaltar.

Anònim ha dit...

Al veí:
Parla amb el veïnat i sabràs que és com dic.
El clavegueram va fent-se per trams.

Si tu no vius allí no es cosa meua. Pregunta a la comissió de veins responsables d'aquest tema i t'ho faran ben explicat, que falta fa.

Un veí ha dit...

Visc allí. Abans inclús de què el PP aprovara la modificació del Pla Parcial i que va fer que Urbas construira finques ben altes on hi havia previst cases individuals en el projecte inicial. No cal que parlem qui va guanyar en el canvi i ara ens l'estan clavant amb recursos. I t'ho dic això perquè és l'unic que ha fet el PP en la urbanització.

El clavegueram: assabentat que el tram de clavegueram que van fer l'any passat el van fer per obligació, com lliges NO PER VOLUNTAT NI GANES: PER OBLIGACIÓ, perquè el clavegueram del sector 12 havia de connectar amb la depuradora de la Goleta i si no passava per on vivim, ¿per on havia d'anar, per l'aire? Si, els feren eixos trams perquè era precis per donar l'eixida al sector 12.
Tu n'has vist alguna tram nou este últim any?

I ja que saps tant, si vols parlem d'aquella reunio amb els veïns feta per Eugenio Pérez en la Plaça de l'Olivera i que ens va dir, i quant de temps havia de durar. Simplement perquè els vallers sapiguen quina ha sigut l'actuació del PP en eixe tema. No s'han preocupat mai de res: ni neteja, ni contenidors, ni de la llum, ni res de res.

I et podria contar algunes reunions en el despatx d'alcaldia d'estos últims anys, però ja seria fer us d'informació que no seria etic dir.

Millor que no defenses lo indefendible ni al PP, que saps ben bé ens ha pres el pel tots estos anys, començant des d'aquella primera reunió en el despatx d'Eugenio Pérez on li vam dir que fariem la piscina i alguna cosa més pel nostre compter clar. Mira si ha passat anys i es poden contar coses.

Veí ha dit...

He oblidat dir-te: i qui t'ha dit que necessite parlar amb la comissió? I si estic o he estat dins altres anys?

Anònim ha dit...

quiero decir que fui uan de las personas que me presente en el ayuntamiento y el caso que se me hizo fue de reirce de mi.Pero tengo que deciros que los que se rieron sigen en la misma planta la segunda .por cierto les dige que como hiban a cortar una avenida. me contestaron QUE ACIAN LO QUE LES DABA LA GANA. VIVA LA EDUCACION