L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 20 de juliol del 2011

Tot està a punt per inaugurar demà la “XVII Fira de Productes Valencians Mostra de Sant Jaume 2011” en l’Avinguda de la Marina de la platja



La fira s’obrirà DEMA DIJOUS a les 18h. encara que la inauguració serà a les 19h. i comptarà amb la presència de les autoritats locals i demés convidats a este acte, estant amenitzada pel grup de Xirimiters de la Valldigna.

L’ajuntament de Tavernes, al contrari del que s’ha fet en anteriors edicions que es convidava a diverses autoritats del PP, ha volgut potenciar el fet que es tracta d’una mostra de productes de Tavernes i de la Valldigna i ha convidat a toda la  Corporació Municipal, al president de la Mancomunitat, als exalcaldes de Tavernes i als actuals alcaldes de Barx, Benifairó i Simat, a més del jutge de Pau de la nostra ciutat.

L’any passat les dades oficials deien que el dia de la inauguració visitaren la fira unes 4.500 persones, aproximadament, i es calcula que un total de 7.000 persones la visitaren durant la seua durada. Enguany les obres encara pendent de l’Avinguda poden ser un factor en contra de la participació, però no obstant es confia que aquesta edició tinga també una bona acollida.

També s’han previst un conjunt d’activitats paral·leles. Així, entre el 21 al 24 se celebrarà la “Fira Outlet d’Oportunitats”; el dissabte dia 23 el Club Esportiu de Pesca la Valldigna celebrarà la seua festa social amb sopar i revetlla en honor de Sant Jaume i el diumenge, dia 24, hi haurà una dansada popular a càrrec del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes.
-