L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 21 de juliol del 2011

L’Ajuntament incorpora una grua per a facilitar l’accés al bany de les persones discapacitades en la nostra platja.





L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan,  i Carmen Canet, regidora delegada de Turisme, faran aquesta vesprada,  a partir de les 5 de la vesprada,  el lliurament d’una grua per  a facilitar el bany a les persones discapacitades. L’acte tindrà lloc al “Nou Punt de Platja Accesible” de la platja de Tavernes situat a la zona popularment coneguda com de “Padur” (vore fotografia).

La grua mòbil és de les denominades “de transferencia” i té una capacitat d’alçada fins a 150 quilos i està proveïda de bateries recarregables. La incorporació millora el servei que la platja oferix als discapacitats i soluciona un dels problemas que venia els darrers anys essen motiu de contínues queixes, car faltava una grua per a traslladar els discapacitats, especialment els de menor mobilitat, des de la seua cadira a la cadira de bany. 

L’Ajuntament vol aconseguir amb aquesta implantació que la platja de Tavernes tinga una elevada qualitat i servicis perquè aquestes persones puguen gaudir de les millors instal∙lacions a l’hora del bany.

-        Segons la nota oficial de l’Ajuntament
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo poc que costava i tant que van pelear els de valldigna accessible.

Anònim ha dit...

Si, i va tindre que intervindre el Sindic de Greuges i estirar-li les orelles al govern municipal del PP, demanant-li que posara eixe servici, però el PP res de res.
Passaven els anys i el PP sense escoltar i fer cas al Sindic de Greuges ni a les persones discapacitades.
I va el nou govern i en un mes, ací tens la grua.

Anònim ha dit...

pues molt que m'alegre. tinc amics discapacitats, i qualsevol de nosaltres pot vore's en eixa situació en qualsevol moment, jo mateix, per exemple.Mai sabem què ens depara la vida, ara o en el futur.
Em pareix perfecte. Molt abans que s'haguera pogut fer!!!
Els del PP, que prenguen nota!!!

Anònim ha dit...

Quiero dar las gracias al nuevo ayuntamiento por la adquisición de la grua. Este nuevo servicio permitirá, despues de 4 años de lucha, poder acceder a la silla anfibia de manera más segura. Con buena voluntad todo se consigue, y en tiempo record. Gracias de nuevo. Germán Soler

Anònim ha dit...

No s'haguera pogut contractar a dues o tres persones amb eixos dines? No sols haveren ajudat als discapacitats sino a més persones. Perquè tampoc es que pesen massa aquestes persones, però be que s'ha de fer...

Valldigna Accessible ha dit...

Despres de 4 anys, vàrios registres d'entrada, i 2 resolucions del Sindic de Greuges suggerint l'adquisició de la grua que els usuaris demanaven, en questió d'un mes, grua al lloc. Moltes gràcies al govern actual, que en un temps rècord ha mostrat l'agilitat necessària per estudiar les resolucions del Sindic de Greuges i vore que el que es demanava era beneficiós, tant per als usuaris, com per al personal que està al càrrec del punt de platja accessible, en tant en que incrementa la seguretat de la persona transferida reduïnt el preill de caiguda, i de la persona que ajuda, que no ha de carregar pes en fals.

Valldigna Accessible ha dit...

"Per a Anònim de 21:50:00"
La resposta es clarament NO, per transferir persones adultes amb mobilitat reduïda d'una manera segura per a tots, el millor es una grua, està sobradament justificat a nivell practic. El cost es clarament infim per al benefici i seguretat que representa per a tots els usuaris.
Si vols t'ho poden demostrar els usuaris del punt de platja accessible.

Anònim ha dit...

Al comentarista nº 5 decirle que piense antes de hablar. La grua vale 800 euros, con eso cuantos miles de personas contrata usted, además para mover un peso muerto de más de 100 kilos hace falta una grua de lo contrario corren riesgo tanto el usuario como el personal que le ayuda.

Anònim ha dit...

Anònim de 12:17:
En eixe cas rectifique el dit, pensava que el preu de la grua era més elevat. Ara a fer un bón us d'ella.

Anònim ha dit...

¿800€ només val eixa grua?
¿i amb lo que costa, ha tardat tant de temps l'antic govern en posar-la?
¿fins el punt que s'hàgen tingut que posar pel mig els del síndic de greuges per a que es faça algo que és de tant de sentit comú???!!!
mare meua!!! Sense comentaris, vaja...pa caure la cara de vergonya...

Anònim ha dit...

Senyors: els informe que en la inauguració de la grua es van necessitar 3 persones i 3 intents per a NO poder realitzar CAP transferència de la cadira de rodes a l'amfíbia.
Pregunteu i ho sabreu. El mateix President de Valldigna Accessible és un dels que ho va intentar.

Molt bé per comprar la grua. Però haver-ne comprat una que servira de veritat!

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Solo comentare a titulo de curiosidad y de necesidad de que alguien me resuelva la duda:

La grua es la optima para el servicio que ha de prestar, porque que yo sepa no pudieron los socorristas descargar a los chicos discapacitados sobre la silla anfibia, que es la que les permite acceder al agua, de tres modos lo probaron y ningua lo consiguieron.

Quiero pensar que es fruto del uso de una grua que no conocian todas sus funcionalidades para sacar el maximo rendimiento a la misma.

Tambien pude ser que los ejes de elevacion y el eje medio de la silla anfibia no puedan coincidir y por eso no se pueda depositar al usuario sobre el centro de la silla anfibia.

Puede ser que esto ocurriera porque no se solicito una grua o una silla anfibia compatibles.

Si eso ya alguien que me saque de la duda, ya que como me decian hace poco, solo se dar por saco, ahora, pido de vuestra inestimable comprension para que me expliqueis lo sucedido.

Un saludo