L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 10 de juliol del 2011

El festival de bandes infantils, tot un èxit.

  
Ahir dissabte tal com estava anunciat es va celebrar el "I Encontre de Bandes Infantils" i, el resultat global, va ser més que satisfactori. Tot un èxit que cal apuntar-se tant la Societat Instructiva Musical vallera, amfitriona de l'acte, com l'ajuntament de Tavernes que va col·laborar i posar a punt tota la infrastructura perquè les nostres visitants se n'anaren contens i amb ganes de repetir experiència.

A partir de les 10 del matí arribaren les bandes de Betxi i Bunyol, que foren rebudes per l'alcalde de la localitat, Jordi Juan, i regidors del govern municipal. Sobre les 11 les bandes, a les quals ja s'havia unit la de Tavernes, efectuaren conjuntament una interpretació en la Plaça dels Tarongers de La Goleta.

L'acte propiament musical de l'encontre s'iniciava a la vesprada, quan les bandes desfilaven pels carrers de la Goleta, omplint de música i bon ambient aquella zona de la nostra platja. Al Cine Olimpo va tindre lloc les tres actuacions, primer Betxi, després Bunyol i per últim Tavernes, totes amb molt bona acceptació com demostraven els grans aplaudiments dels assistents.

En resum,  una jornada musical i un primer any que pot convertir-se en els pròxims en uns dels principals actes festius de l'estiu valler si la cosa qualla. Esperem i desitgem que els anys vinents no siguen dos, sino moltes les bandes infantils que ens visiten i... ¿per què no? igual cal ampliar la durada del festival a tot el cap de setmana. 

A les fotos podeu vore dos moments del passacarrer, una amb les autoritats de Tavernes al davant, i un moment de l'actuació de la nostra banda infantil.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi hauria que fer mes encontres d'aquesta mena, aixo es cultura, i menys festes "botellons" per a la juventud. Xapo, per l'organizacio

Anònim ha dit...

L'any que ve que pasen, si pot ser, per la part sud de la platja.

Anònim ha dit...

tot molt be,menys la desfilada.
Al meu pareixer no deurien de desfilar amb els pares,els iaios, ...., al costat, no feia molt bona imatge, Harien d'haver anat darrere, que els xiquets ja eren prou majorets per a desfilar sols.