L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 8 de juliol del 2011

Karina Vercher assegura l'estabilitat del pacte Bloc-PSOE-EU a Tavernes


L’estabilitat en el govern municipal de Tavernes de la Valldigna està assegurada,  tal como publica LEVANTE-EMV el dia d’avui, després de l’acord assolit entre la regidora d'EU, Karina Vercher, i el coordinador local, Bernardo Jareño.

Un acord que, segons el rotatiu, ha calgut de la mediació de la direcció d'Esquerra Unida del País Valencià i on després de moltes reunions i diàleg, s'ha aconseguit un acord mitjançant el qual Karina Vercher donarà suport al govern i tindrà en compte les decisions que prenga el partit. Això evita l'obertura de l'expedient d’expulsió de la regidora, un expedient que la mateixa assemblea local va demanar després de les discrepancies sorgides durant el procés d’elecció del nou alcalde.

Karina Vercher asegura així els nou vots del govern municipal que presideix Jordi Juan i es garaneixen que els acords s’aproven en plenari.

- Segons Levante-EMV

2 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com varem dir no anem a publicar cap comentari que es limite a fer valoracions, desqualificacions, atacs, defenses i altres de carácter personal i deixen de costat la gestió política de la regidora.

bonic ha dit...

M'alegre, per l'acord, ja que contem amb més gent per treballar a l'ajuntament. Sort.