L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 30 de juliol del 2011

Ha faltat Antoni Company, responsable de relacions externes del València CF



La familia Company-Sàez comunica que aquest matí ha faltat a l'Institut Valencià d'Oncològia (IVO), N'Antoni Company i Sancho, responsable de relacions externes del València CF. 

El velatori tindrà lloc aquesta vesprada al Tanatori Municipal de la Ciutat de València al costat del cementiri. Les seues despulles seran incinerades demà a les nou i mitja del matí al crematori del Cementiri General de la Ciutat de València després de la Missa "corpore insepultum". La propera setmana tindrà lloc un funeral aw Simat, poble natal del finit, en la parròquia Sant Miquel Arcàngel.

N'Antoni Company era germà del professor i periodista, Vicent Company,  persona molt coneguda a la Valldigna per la defensa de la comarca, la llengua i la nostra identitat com a poble, a més d'animador cultural y col·laborador de molts actes i trobades musicals a la nostra comarca.

La seua vídua Na Marisa Sàez, el seus fills, nores, netes i germans agraeixen les mostres de condol arribades i preguen una oració pel descans de la seua ànima.

L'equip de la Cotorra expressa el seu condol a tota la familia i al seu germà i col·laborador nostre, Vicent Company. 

-

1 comentari:

Jaume. ha dit...

Vicent, t'acompanye en el sentiment. Si necessites quelcom ja saps on estic. Jaume Talens.