L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 22 de juliol del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: La grua per a persones discapacitades es posa en funcionament

 
 
 L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan,  la regodira delegada de Turisme, Carmen Canet, i membres de la corporación presentaren ahir la grua comprada per l'Ajuntament per  a facilitar el bany a les persones discapacitades. Aquesta grua prestarà servei al “Nou Punt de Platja Accesible” que s'ha inaugurat en la zona popularment coneguda com de “Padur” (vore fotografia).

La grua mòbil és de les denominades “de transferencia” i té una capacitat d’alçada fins a 150 quilos i està proveïda de bateries recarregables. Ahir per tal de fer la "presentació en societat" del nou servei es va fer una desmostració del seu ús i de les avantatges que ofereix  a  les persones discapacitats, especialment els de menor mobilitat, per accedir al bany.

L’Ajuntament confia aconseguir la implantació progressiva d'aquest servei en tots els punts de la platja de Tavernes en les próximes temporades.
 
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Solo comentare a titulo de curiosidad y de necesidad de que alguien me resuelva la duda:

La grua es la optima para el servicio que ha de prestar, porque que yo sepa no pudieron los socorristas descargar a los chicos discapacitados sobre la silla anfibia, que es la que les permite acceder al agua, de tres modos lo probaron y ningua lo consiguieron.

Quiero pensar que es fruto del uso de una grua que no conocian todas sus funcionalidades para sacar el maximo rendimiento a la misma.

Tambien pude ser que los ejes de elevacion y el eje medio de la silla anfibia no puedan coincidir y por eso no se pueda depositar al usuario sobre el centro de la silla anfibia.

Puede ser que esto ocurriera porque no se solicito una grua o una silla anfibia compatibles.

Si eso ya alguien que me saque de la duda, ya que como me decian hace poco, solo se dar por saco, ahora, pido de vuestra inestimable comprension para que me expliqueis lo sucedido.

Un saludo

Anònim ha dit...

Jo també avise, amb inestimable comprensió, que a final d'any vos preguntaré a quant ha ascendit el manteniment d'aquesta màquina hidràulica al costat de la mar.

Adrià ha dit...

Jo també avise, tot el cost de la grua és poc si al final dona servei a les persones discapacitades. Aquest col·lectiu te el mateix dret a que les institucions facen inversions dedicades a que puguen gaudir de tot allò que ho fem els qui no patim cap mena de discapacitats. Si costa més diners, mala sort.

Anònim ha dit...

palabras necias oidos sordos

Anònim ha dit...

existeixen màquines no hidràuliques, amb menys cost inicial i menys manteniment.

Anònim ha dit...

Tots els que esteu posant dubtes ¿raonables? sobre la grua i la seua qualitat, sobre les despeses de manteniment, si hidraúlica sí o no... pregunte: ¿realment esteu interessats pel tema i voleu que es millore el servei, o esteu fotuts perquè el nou govern amb un més ha solucionat el que el PP no va fer en uns quants anys, recomanacions incloses del sindic de gruges, i ha deixat al PP amb el cul a l'aire?

Seria bo que les persones afectades, entre elles Valldigna Accessible, que ens digueren la seua al respecte, perquè jo supose que ells com interessats hauran mirat alternatives i sabran dir com veuen el servei i si és bona la grua o no .

Bonic ha dit...

Em sembla una bona aportació del Observador. Amb tota seguretat intenta aportar críticament però amb maneres, és a forma tècnica de participar, però que entenc que sols és això una aportació tècnica que no arriba al govern municipal en tant en quan que es solucionable sense i esperant que siga com diu l'Observador. Llàstima del darrer pàrraf i el seu interés en donar pel cul. Sobra en qui fa un aporatció tècinca ocm la seua. Però veig amb vosté bon rotllo. De segur que li agarada més el que va vore, que no vore res com li va passar l'altre any.

Anònim ha dit...

Hablo por mi y no por la Cotorra de la Vall y digo que no vamos a dar ninguna explicación. El que quiera aprender a la escuela donde le enseñen. Si tuvieran buenas intenciones yo les contestaría pero como son unos infamantes no voy a contestar. La gente que me interesa ya conoce el funcionamiento y su coste, los demás a la ....... Germán Soler Grau

Anònim ha dit...

Són l'anònim de les 12:18.

Amic German, els que seguim La Cotorra aplaudim tot el que has fet tant en comentaris com en la lluita personal pro els drets de les persones discapacitades.
Comprenc que estigues cabrejat i que fins i tot, te n'hages eixit un poc de to en vore els comentaris d'algunes persones que com deia, es veu a la llegua que no busquen millorar el servei amb els comentaris sino tirar terra damunt un èxit que és vostre i del nou govern.

De tota manera, les persones que no patim en nosaltres mateixos o en familiars el problema de la mobilitat reduïda, hi ha coses que desconeixem i de les quals no podem opinar.
Es en eixe context que jo demanava la vostra qualificada opinió, perquè ens diguereu i ens explicareu, perquè vosaltres podeu ser una bona escola per a tots, el que gira al voltant del nou servei.

I així que quedaren completament desqualificats els comentaris que estan posant problemes.
Per tant, perquè en som molts els que estem al vostre costat i estarem, et demane de reconsiderar i que ens feu una valoració-explicaació d'aquest mitjà.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Para el anónimo 19:06. Tienes razón algunos molestan, pero si tienes interés te diré que la grua vale 800 euros y apenas tiene mantenimiento pues tiene su motor hermeticamente cerrado y lo le entra el salitre, lo mismo sucede con la bateria recargable. Solo precisa de una persona para ser manejada y no tiene que hacer ningún esfuerzo, por tanto que nadie se preocupe que no cuesta tanto. En cualquier caso, aunque costara merece la pena y el que no lo vea así, pues eso, que luego me dicen que me exalto. Como dice alguien en un comentario, se demuestra que el antiguo ayuntamiento se merecia que lo hecharamos a la calle por cicatero y rácano y eso hemos hecho entre todos. GS

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Per a Bonic, Muchas gracias creo que has entendido a la perfeccion lo que decia, puede que aveces la palabras suena diferente a lo que en persona se puede decir, solo era cuestiones tecnicas, que pueden ayudarnos.

En ningun caso era critica ni a la silla anfibia ni a la grua, ni nada parecido.

Y sobre lo que me comentas, del buen rollo, lo intento siempre, y siempre doy una vision personal objetiva de aquello que se trata, y muchas veces, terminan o diciendome que soy tal o cual, o que si solo doy por saco, solo lo decia por eso, Y pido disculpas si se entendio mal.

Ahh, las personas que sufren discapacidades tanto ellos o sus familiares lo sentimos de manera diferente a otros, pero los demas tambien se saben poner en la piel nuestra, no hay que generalizar.

Un abrazo.