L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 18 de juliol del 2011

Han passat sis mesos i Infraestructura només ha licitat un 10% de l'obra nova pressupostada per al 2011

Bonig i el seu equip: tasca gairebé impossible fer complir les promeses del Consell

Sóm a l'equador de l'any pressupostari i un balanç de les actuacions iniciades en matèria d'infraestructura viària, ens dóna a conéixer que el Consell només ha licitat una obra de 200.000 euros d'un total de 2 milions en obres no iniciades. La resta de pressupost per a obra no iniciada, que puja a 49 milions, es va destinar a projectes pendents de pagar d'exercicis anteriors.

Quan els valencians prenem les carreters per anar de vacances i passat la meitat de l’any el diputat socialista i portaveu d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Francesc Signes, donava a conéixer que "A dia d'avui, el Consell només ha licitat una obra de 200.000 euros, la carretera de Benicarló-Càlig, d'un total de 2 milions en obres no iniciades"

El programa de carreteres té un pressupost global de 103 milions, un pressupost que qualificava de "Paupèrrim" i que assenyalava com "la xifra més baixa" des que governa el PP a la comunitat. 

Però, no és el pijor, ja que dels 49 milions destinats a obra nova, tot just dos milions es destinen a obres no iniciades, com la carretera Benicarló-Càlig pressupostada en 200.000 euros a la província de Castelló, la duplicació de la carretera d'Asp de 100.000 euros, i l'accés a l'Hospital de Dènia xifrat en 1,5 milions d'euros i la variant de La Cañada, xifrada en 200.000 euros i també ubicada a la província d'Alacant . Els restants 47 milions, són per pagar obres ja acabades o a punt de finalitzar i que encara es deuen.

Les  xifres i actuacions no concorden massa amb els objectius del irreal i propagandístic Pla d'Infraestructures (PEU) de la Comunitat Valenciana 2010-2020, on es preveu una inversió directa de la Generalitat per carreteres de 3.050 milions en deu anys per a noves actuacions, però en el primer any de vigència només s'han previst 2 milions.

- Segons L'informatiu

1 comentari:

Anònim ha dit...

a vore si de una vegà va destapant-se tot, que ja va seguent hora...
A vore què fan amb els diners de tots!!!
A vore si la gent ja deixa de votar-los d'una vegà!!!
i damunt, lo de Camps!!!
Què poca vergonya, che tu!!!