L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 22 de juliol del 2011

Tabervall amplia la durada de l'ERE


Els treballadors i treballadores de Tavervall,  empresa de Tavernes dedicada al mobiliari per a escoles, càmping i jardí, han acceptat la proposta plantejada per la direcció i ampliar l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERE) segons publica avui el diari LEVANTE-EMV. 

Els empleats treballaran durant sis mesos a l'any i romandran a l'atur els altres sis, un sistema rotatori que afectarà a 90 operaris. A més de les quantitats corresponents, els treballadors rebran un suplement de 200 € al mes.

Tabervall va comunicar eixa opció als treballadors indicant que la segona només podia ser decretar el concurs de creditors. Segons indica el rotatiu, l'ofegament econòmic de l'empresa es deu a la falta de pagament de diverses administracions, les quals no han liquidat les factures que deuen a Tabervall i el que es pitjor encara, no saben quan ho faran.


L'aplicació és immediata i només caldria el permís de la Generalitat i serà efectiva fins l'any 2013, quan es podria tornar a negociar segons la situació de l'empresa.

- Segons Levante-EMV
-