L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 3 de juliol del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Asfaltat de l'avinguda



Hem tingut una setmaneta bona! Que si s'acabava l'asfaltat de l'Avinguda de la Marina, que sino s'acabava.... que si els treballadors estaven de braços caiguts... que si una empresa de la UTE havia fet fallida...

Un dia més tard del previst s'acabava l'asfaltat. L'Avinguda de la Marina presenta ara mateix l'aspecte que podeu observar a les fotos. No anem a amagar que queda molt a fer i que amb les obres tal com estan ara, el mes de juliol i agost serà de problemes. 

No podem saber que hauria passat si les obres hagueren començat el passat mes de setembre, amb el millor ritme possible per evitar problemes d'última hora. Això ja es història. Ara, a espavilar-se toquen i que l'estiu acabe amb els mínims problemes, per a usuaris, residents, comerciants i ajuntament.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, esta clar tot el que dius, pero algu tindrà que anar a valencia a resoldreu.
Si lajuntament no es fa el problema com a seu. Uns per altres casa per agranar.
Per a mi no es valit dir es culpa del altre o no es cosa meua.

Anònim ha dit...

Esta clar que l'obra té una duració prevista de 18 mesos i com s'ha dit ha d'afectar al menys un estiu per co...ns.

Ara el que cal fer és treballar perquè esta suspensió de pagaments no faça que l'obra dure dos anys i ens afecte l'estiu que ve també.

Cal anar a on siga per a demanar una solució a un problema què ni l'actual govern de Tavernes ni l'anterior tenen la culpa.

Anim que tot te solucio!!!

Anònim ha dit...

Cal que cal anar a València a vore que passa i a resoldre coses. I de pas a esbrinar totes les cagades que va deixar el PP i que estan sorgint a poc a poc.

El que cal es que, quan acabe l'estiu, es facen reunions informatives per tot el poble sobre la situació real de Tavernes a nivell de diners i també informar de tots els contenciosos que van eixint ara.

Anònim ha dit...

Ara als problemes els diuen "cagades del PP".
Igual els "cagats" són altres, que encara no han pogut aclarir ni el seu sou (almenys això dia el diari este cap de setmana).
I, de passo, podrien justificar el seu sou dels últims anys d'alguns regidors que encara no sabien ni els nom dels funcionaris.

Anònim ha dit...

Si férem cas de tot el que diuen els diaris faria mesos que el nostre president estaria a Picassent.