L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 7 de juliol del 2011

La desocupació a Tavernes el mes de juny augmenta en 26 persones


Tavernes ha vist incrementar el nombre de desocupats en el mes de juny. Segons les dades que avui publica la premsa comarcal, la nostra ciutat va arribar el mes passat als 1853 aturats, un increment de l’1’42% sobre els 1827 del mes de maig. 

Les dades de Tavernes estan en consonància amb les d’altres poblacions, cas d’Oliva amb un 9’83% i de Xeraco amb  un 13’09% d’augment d’aturats respectivament, mentre que la situació general en la Safor en el mes de juny ofereix un descens de 118 persones, un 0’66% menys que el mes de maig.

Els mesos d’estiu són sempre bons per als sectors de l'hostaleria, restauració i turisme i sembla ser que ha influït en aquestes dades, però no podem deixar de mirar que la xifra d'aturats arriba als 17.714 i  cal recordar que aquest descens “obeeix a l'estacionalitat de l'estiu, i no pot considerar-se mai un canvi de tendència”  en paraules del secretari general d'UGT La Safor, Raül Roselló.

UGT va recordar que el mes de juny de l'any passat el nombre d'aturats va baixar en 597 persones, xifra molt superior a la d’enguany de 118 persones.

Per sectors, cal dir que en l'agrícola l'atur puja 86 persones,  en la construcció un 5 persones més, el sector  industrials  un descens de  83 persones i el de serveis també baixa en 102 persones els aturats.

Si prenem les dades en termes interanuals, UGT la Safor va explicar que l'evolució de la desocupació en l'últim any va augmentar en 1404 persones  i per sexes els  homes van incrementar les llistes de l'atur en 684 i les dones en 720.

-