L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 14 de juliol del 2011

El govern municipal de Tavernes regularitza el manteniment del Parc dels Vents, que fins ara el feia una persona sense cap vincle contractual amb l’ajuntament.

­­

Josep LLacer, regidor responsable de manteniment d’infraestructures agràries i urbanes ha manifestat que “el “Parc dels Vents”, va ser inaugurat per l’anterior govern municipal del PP i ha estat 4 mesos sense gaudir de la declaració de “nucli zoològic”, un  requisit indispensable per albergar animals en captivitat. El regidor ha confirmat que el manteniment del parc s’ha vingut realitzant fins ara per una persona que no tenia cap vincle ni relació laboral contractual amb l’ajuntament”.
El regidor ha recordat que només l’anterior govern va procedir a la inauguració va haver denúncies de ciutadans particulars i associacions protectores d'animals sobre les pèssimes condicions en que es trobaven tant els mussols com els animals allí engabiats.
El regidor ha recordat que les denuncies feren que els mussols es traslladaren a un lloc indeterminat “el qual no consta en cap departament de l'ajuntament, ni en patrimoni, ni en secretaria general. No hi ha cap document ni cap justificant en cap departament de l'ajuntament que reflexe qui va retirar els mussols ni on estan en aquests moments”. El regidor ha assegurat igualment que “ni al departament d'intervenció, ni al de contractació hi ha cap registre ni cap factura que demostre que als animals se’ls estava aplicant el programa higiènic sanitari, de prevenció de malalties i desparasitació”.

També ha explicat el sistema que es va seguir per fer el manteniment del parc i dels animals: “Hi havia una persona, la qual no te cap vinculació contractual amb l'ajuntament, que s'encarregava d'obrir i tancar les portes del parc i de donar menjar "de tant en tant" als animals”.

Josep Llàcer ha manifestat que, en produir-se el canvi de govern, i com a responsable d’eixa àrea, va poder comprovar tot el cúmul de despropòsits i irregularitats i va voler de seguida solucionar el problema.
El regidor assenyala que els animals s’han traslladat a un lloc en condicions on tenen atenció diària i unes condicions adequades per evitar les plagues i malalties que havien sorgit (vore la fotografía), a més d’evitar les morts d'alguns animals que ja s'estaven produint a causa de la calor que suportaven. 
A més a més, es va demanar a la persona que no tenia cap contracte laboral amb l'ajuntament i que s'encarregava d'obrir, tancar el parc i donar de menjar als animals que entregara les claus del parc als operaris de l'ajuntament perquè aquests es feren càrrec del manteniment.
Llacer confessava que “hem tingut sort que durant aquests mesos no ha hagut cap emergència dins del parc quan estava tancat,  perquè l'ajuntament no disposava ni tan sols d'una còpia de les claus per obrir les portes i solucionar el problema”.
 - Segons la nota de premsa de l'Ajuntament
-

15 comentaris:

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

Gràcies al regidor per la transparència i la informació.
Pel que estic vegent, ¡¡¡Quantes coses eixiràn que no han estat ben fetes pel govern anterior del PP!!!
Algo hauran fet bo per al poble, segur, però és que pegues una passa, i sempre ix algo molt mal fet,inadequant, sense criteris de sentit comú...és que és vergonyós, che!!!

Han fet les coses a burro barra, com tenien majoria absoluta... allà va... iara van eixint els frares geperuts.

Sense anar més lluny, estos dies, els del PP anaven diguent que el nou ajuntament no estave fent el manteniment del parc, que feia 15 dies d'això. Segur que han sigut els 15 dies que ha estat este regidor darrere l'assumpte este i posant les coses al seu lloc i fent les gestions oportunes per a desfer "els entuertos" del PP.

Desde luego, que és lamentable. 16 anys aixina... lamentable.

Anònim ha dit...

Cotorra. Estas dient que el ajuntament no tenia la llicencia de nucli zoologic?

Anònim ha dit...

Mare meua!!!!!! I encara anaven dient que els xiquets açò i els xiquets allò i si li haguera passat alguna cosa a algun xiquet??? Mare meua!!! I que l'ajuntament s'havia endut els animals a l'escorxador i mira per a on ni se'ls emporten s'hagueren mort d'una mala enfermetat, quins cínics!!!

veïna sorpresa i indignada ha dit...

I dic jo: no és ilegal què un Ajuntament li pague o encarregue feines de manteniment d'una edificació municipal a una persona sense cap tipus de contracte, seguretat social, etc?
Això no du conseqüències?
D'on s'ha pagat, de quina partida?
Quants diners?
Estic molt indignada amb esta actuació de l'anterior corporació. Així no es governa. Mare meua...
Cotorra, no ens ho pots averiguar?

PALMER O.T. ha dit...

i això estava passant al meu poble?
Que fort!!
No m'estranya ara gens que la dona d'este paio al qui es referiu anara a la passada campanya electoral desesperada buscant vots per tot arreu!! Redeu, ara ho tinc clar!!
Si tenien el xollo montat!

Me caguen, ací el que no corre, planta palmeres! Visca el verd (no el dels bitllets). Deu quan de PALMEROS tenien els del pp. Ara, això és com tot, si les plantes no les regues, se sequen.

Bowie ha dit...

PP Tavernes= lamentable.

Passeig País Valencià, un sequer, sense cap ombra. Carril bici, improvisat i perillós, parc del vents, exemple de com NO es deuen fer les coses, urbanització perillosa i atzarosa, us de materials del tot inadequats, animal en condicions inadequades.

Gestió econòmica caòtica, les obres han estat pagades per altres administracions i el deute municipal es astronòmic, i tot aixo passant per una època molt bona de la econòmica en quant a contribucions, cobro de canon per avançat, llicencies de obres etc ¿ on estas aquestos diners?

No ho han fet tan be, quan a la resta de espanya han pujat i al poble han baixat. Segurament que la direcció territorial els ha pegat un toc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no diguem res sobre el nucli zoològic. Ens hem limitat a reproduir textualment la nota enviada per l'ajuntament

Anònim ha dit...

“Hi havia una persona, ... que s'encarregava ... de donar menjar "de tant en tant" als animals”.
Que voleu dir en això?
Esta persona anava al menys tres vegades al dia i per el que jo veia els animals estaven ben cuidats i els corralets nets.
Crec que s'està exagerant una miqueta.

Anònim ha dit...

Diu el regidor que no sap on han anat els mussols. I els animals d'ara? on han anat??? que conteste. I això de que estaven mal cuidats els animals es una bona mentira, les gàbies estaven netes que l'home anava tots els dies matí, migdia i nit. I l'oposició de l'anterior corporació perque no va fer res?

Anònim ha dit...

Tinc entés que també s'ha tancat el centre jove que duia una empresa de vigilants que tots sabem qui són. com estava este contracte si hi havia??

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 8:51
Que mire la foto del conill i calle.

Bona nit ha dit...

Estic indignada,sóc bona nit. Per què no publiqueu el meu comentari?
Doncs no falte a ningú tan sols dic la meua opinió, ah! que no puc? doncs aviseu i així no perdré el temps.

Ací qui no opina com vosaltres no opina, doncs be, sentint-ho molt perque a mi m'agrada molt llegir i veure diversitat d'opinions, ....ara que vos llegisca un altre,


Moltes gràcies per res. Au ahi vos quedeu

La Cotorra de la Vall ha dit...

No recordem que ens haja arribat cap altre comentari de Bona nit.
Però de tota manera cal dir que la no publicació de comentaris en La Cotorra no té mai res a vore amb la diferència d'opinions sinó amb algun concepte que se n'ix de la crítica política; o bé són afirmacions/acusacions no demostrables i/o altres de caràcter personal.

Bona nit ha dit...

Si que vos el vaig enviar, era la meua opinió com a ciutadana i usuària del parc. I ni me'n eixia de la crítica política,ni acusava a ningú de res, és per això la meua indignació.

Simplement era una opinió diferent a la que vosaltres voleu sentir,ja que jo conec personalment i de fa molts anys a l'encarregat del parc i no em puc creure tot el que he llegit ací i inclòs parlar de la seua dóna, (que a més per a que ho sapigueu és molt d'esquerres,i no buscava vots per a ningú i encara menys per al PP, però a partir d'avui ja no crec que ho siga). No comprenc com podeu parlar de persones sense coneixer-les i fer acusacions personals,
I a tu cotorra... això si que ho publiques?

Res més a dir, ni ara ni mai.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací l'únic que s'ha dit del treballador que feia la faena era que no tenia cap contracte amb l'ajuntament, ni era un treballador de l'ajuntament, ni tenia cap vincle amb l'ajuntament.
I això no ho hem dit nosaltres, la gent de La Cotorra, sinó la nota de premsa del governa actual que contesta al PP.

Quan al tema de la dona que comenta vosté, està ben clar que el comentari publicar no es refereix a la persona que vosté creu, la dona del treballador, sino a un altra.
I queda prou clar en el comentari quan parla de palmes i palmeros.
Lamentem que vosté s'haja confós.