L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 6 de juliol del 2011

Tavernes celebrarà dissabte el “I Encontre de Bandes Infantils”

El “I Encontre de Bandes Infantils de la Comunitat Valenciana, Nacional e Internacional” de Tavernes tindrà lloc el proper 9 de juliol al Cine Olimpo de la platja. L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha confirmat que l’ajuntament de Tavernes donarà la màxima col·laboració a la Societat Instructivo Musical local perquè aquesta jornada musical siga tot un èxit i tinga una major projecció en pròximes edicions.
L’ajuntament de Tavernes aportarà tots els materials i el suport necessari perquè la celebració d'estes jornades estiuenques siga un gran esdeveniment musical i cultural, a més d’un atractiu més que ofereix la nostra platja als turistes” indicava l’alcalde valler.
L’objectiu d’aquest encontre és dedicar una jornada estiuenca a la música i poder començar una estreta relació amb bandes i societats musicals d’altres pobles valencians i fins i tot, de la resta de Espanya i Europa. Enguany, com a inici de l’experiència, es compta amb la participació de la Unió Musical de Betxí, la Societat Musical “La Artística de Buñol” i la SIUM de Tavernes de la Valldigna.
L’activitat està  organitzada per l’Escola Elemental de Música “Eduardo Arnau” i,  a més, planteja un recorregut cultural que inclourà visites instructives, un passacarrer per la platja, una paella gegant i diverses activitats lúdiques, estant previst l’inici del concert de les bandes participants sobre les 8 de la vesprada. Els actes estan patrocinats per la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes i per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.
Com a preambul d’aquesta jornada musical, la platja de Tavernes va acollir el passat diumene el tradicional “Concert de Sant Pere” que enguany ha comptat amb la participació de la Banda Jove de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna (SIUM) i la Banda Juvenil de l’Associació Musical “La Filarmònica Alcudiana” de l’Alcudia. 
- Segons la nota de premsa del gabinet d'alcaldia.  
-

2 comentaris:

Tu Ja Ho Saps ha dit...

El proper dissabte, 9 de juliol, hi ha un altre esdeveniment relacionat amb la música, més en concret amb el cant coral, que ja porta cinc anys realitzant-se. Es tracta de la Trobada Nacional de Cors que organitza el Cor de Cambra Quinze de Març i la Mancomunitat de la Valldigna. Aquest, tindrà lloc a l'Almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, i hi participaran, a banda del cor organitzador, tres corals més. La llàstima és que ambdós esdeveniments hàgen coincidit en el temps, dividint així al possible públic assistent...

Tu Ja Ho Saps ha dit...

V Encontre nacional de Cors Valldigna

Dissabte per la vesprada es farà a l'Almassera del Monestir de Simat el V Encontre de Cors la Valldigna que organitza la Mancomunitat de la Valldigna i el Cor de Cambra Quinzedemarç.
Actuarà este cor, a més d'agrupacions vingudes de Ronda (Málaga), Xàbia, Benimaclet i la Valldigna.