L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 6 de juliol del 2011

L'alcalde Jordi Juan ofereix a tots els partits la participació en els Consells Escolars de Centre, però sense cobrar.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha oferit a tots els partits polítics formar part dels Consells Escolars dels Centres Educatius de Tavernes. És a dir, qualsevol regidor de qualsevol partit podrá participar en el consell escolar d’un centre en representació de l’ajuntament. Això si, l’alcalde ha deixat clar que  ho farà sense cobrar, és a dir, ni cobraran els regidors del govern ni els de l’oposició.


Jordi Juan recobra així una norma que existia fa temps: tots els regidors podien representar a l’ajuntament en els consells escolars, sense diferenciar si eren govern o oposición. Eixa norma va ser eliminada pel PP quant va obtindre la majoria absoluta de manera que des d’aleshores i fins ara - i ja han passat molts anys- només els regidors del PP formaven part dels consells. 


El PP va establir també que els regidors que hi formaven part dels consells cobrarien la corresponent dieta. I durant tots eixos anys els regidors del PP han sigut els únics membres dels consells que han cobrat una indemnització per les sessions: no han cobrat mai els professors, ni directors ni representants dels pares.


L’alcalde ha deixat clar que,  a partir d’ara, els membres de la corporació que representen l’ajuntament hi assistiran sense indemnització. La resposta del PP sembla ser que ha sigut no implicar-se i ho han argumentat dient que són els regidors del govern qui deuen exercir eixa missió.

-

5 comentaris:

lector de la Cotorra ha dit...

per a mi resulta incomprensible que els regidors del pp no vullguen participar activament amb la comunitat escolar del poble. Ahi tots els regidors de l'Ajuntament deurien de participar, i en igualtat de condicions. Em sembla bé que no cobren. Igual que els pares i les mares, igual que el personal docent. O tots moros, o tots cristians.

Anònim ha dit...

Amb aquesta i altres decisions que ja han pres, estan demostrant que tots els politics no tenen ni els mateixos criteris ni interesos. Molt be

Anònim ha dit...

"Yo solo estoy en politica para forrarme..." Qui va dir aço? La butxaca prima xavals, com voleu que vagen a fer hores extres sense cobrarles?

Anònim ha dit...

Participar i assistir no és el mateix. Anar sense veu, ni vot, ni cristo que lo fundó és... perdre el temps, ho sent.

Fa gràcia que fácen açò persones que durant anys han anat a l'ajuntament a fitxar i prou a comissions i plenos, sense preocupar-se'n de res de res.

A vore si els senta mal tanta feina de sobte.

Anònim ha dit...

A l'anònim que diu Participar i assistir no és el mateix, no sé de que et queixes, jo crec que si vas ningú no et privara de participar, però és més còmode quedar-se en casa que preocupar-se per l'educació dels xiquets i xiquetes del poble, doneu la imatge de que si no hi ha diners pel mig no menegeu un dit... i anar a un Consell Escolar sense cobrar tampoc és tan degradant, crec jo.

L'actual govern anava a tot allò que li pertocava i feien els deures ben fets i no feien més perquè el PP no els deixava i no els informava de res, com hem pogut vore en el cas de les festes fel poble, si ara fan igual amb la gent del PP, caldrà aguantar-se, no creus? Per cert, des que no estan al govern, ja no es veu a molta gent del PP per l'ajuntament, vols dir que a partir d'ara només aniran a comissions i plenaris i prou???

Si el PP haguera fet millor les coses, els actuals governants no tindrien tanta feina, i si, t'ho dic jo, els senta mal vore totes les barbaritats que ha fet el PP.