L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 11 de juliol del 2011

Tavernes acull el Festival “Sete Sois, Sete Luas” entre el 13 de juliol i el 14 d’agost.


     Les Voix du 7Sóis (Mediterráneo) tanquen el festival

Tavernes és la seu espanyola del Festival Internacional “Sete Sois, Sete Luas”, una de les manifestacions més importants de les músiques i de les arts dels països que voregen la Meditarrània. L’edició d’enguany a la nostra localitat comença el dimecres 13 de juliol, “Día del Clot de la Font2 o “Dia de la Sang” i acabarà el 14 d’agost. Eixe cap de setmana d’agost, el Cine Olimpo de la platja vallera acollirà una selectra mostra de músics representants d’alguns dels països participants:  del Sudan, Israel, Croàcia, Portugal, Itàlia i Espanya.

 Demà dimarts, a les 12’30 de migdia, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, celebrarà una roda de prensa al Centre Octubre “Centre de Cultura Contemporània” (Carrer Sant Ferran, 12 de València) on es presentarà presentarà la programació d'aquesta edició.

Jordi Juan estarà acompanyat pel director artístic del Festival Sete Sóis Sete Luas, Marco Abbondanza , la regidora de Cultura, Pilar Altur, la regidora de Turisme, Mª Carmen Canet , la tècnica de Cultura, Fabiola Serra, i representants del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, així com membres dels grups que actuaran el pròxim 13 de juliol i 10 d’agost.


 Agosto, Août, Agost, August, Kolovoz

11 Agost - Folkabbestia (Puglia, Itália)

12 Agost – Sinetiketa (Andaluzia)

13 Agost – Orkestra Ashdod (Israel)

14 Agost – Les Voix du 7Sóis (Mediterráneo)

Més informació


-

3 comentaris:

Bonic ha dit...

Fantàtic. Hem anat a quasi tots i recorde quan el Bloc es va integrar a aquesta roda musical, posant a Tavernes al festival de Sete Sois, Sete Luas. El Nyau anà a Portugal. En fi que passa demà dimecres dia 13 que no acabe d'ententre?

Anònim ha dit...

cotorra. Per que no el vas posar el any passat?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Potser siga perquè l'anterior govern, a pesar de la notarietat del nostre correu

lacotorradelavall@gmail.com

no va creure mai convenient enviar-nos informació, cosa que aquest govern si que fa.