L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 22 de juliol del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Ahir s’inaugurava a la platja de Tavernes la “XVII Fira de Productes Valencians, Mostra de Sant Jaume 2011”.




Després del tall de la cinta, moment que arreplega la fotografía, la práctica totalitat dels membres del consistori, presidits per l’alcalde Jordi Juan recorregueren les casetes observant els productes exposats i acceptat el tast que alguns dels expositors els feien del seu productes.

Són XVII edicions d’un model de  fira que, sincerament, ens sembla ja caduc i que no ha evolucionat gens  en tot el temps. És temps que el nouy govern es plantege la continuación d’eixe model, o amplia el ventall en altres sectors relacionats amb el camp, com per exemple estris i ferramenta, roba i altres que s’usen en tasques especifiques com polvoritzar i obrint la possibilitat a aparells menuts i maquinària, siga d’us individual o més complexa.  I fins i tot a productes fitosanitaris, demostracions de maquinària, etc.

Potser per fer això caldria fins i tot plantejar-se un recinte firal nou o ampliar l’actual tot al llarg de l’avinguda. Temps hi ha per estudiar uns canvis  que, pensem calen, si es vol que la denominada fira, siga realment fira, i no com fins ara un mercadet de compra de productes alimentaris. 
-