L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 13 de juliol del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Ja pinten l'Avinguda


 


Ahir dimarts es va començar a pintar l'Avinguda. I la veritat ,ja comença a vore's una altra aparença amb les ratlletes delimitant el lloc on s'ha de posar cada cotxe.

Mentre feien el treball, hem observat que a l'hora de pintar les ratlles prop de les entrades a les finques es feia amb molta atenció per deixar bon espai. 

I hem també sentit comentaris favorables al treball i com no, a l'ajuda que això suposarà en general a totss i en particular als comerços que comencen a vore un poc de normalitat.

Una llàstima, com haveu repetit alguns en els comentaris, que les obres les començaren amb retard i no a principis de setembre. 
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

avore si hi ha un poquet mes de coordinacio,que es passen llevant i possant contenidors,les ubicacions son definitives.


gracies.

Anònim ha dit...

No haguera sigut millor prohibir aparcar en la zona de la vorera de la part on esta la farmàcia, el Calipso, el Jaima, la Creu Roja, etc... i marcar els aparcaments pegats al passeig central?

Si s'haguera fet així crec que haurien mes places d'aparcament ja que no hi ha nigún gual que reste places. A més l'entrada i eixida a les cotxeres de les finques seria mes segura per haver-hi mes visibilitat al no haver cap cotxe aparcat que moleste.

És una obra de la Conselleria i no se si pot rectificar-se però ací queda el suggeriment.

Se sap per que hi ha tants forats en les voreres laterals? Són un perill sobretot per a les que portem tacons.

La veritat es que la Avenida ha millorat molt amb estes obres

Anònim ha dit...

Per a Anònim:

Si que havera quedat millor, el que passa, q si ho feren com dius tu, les finques no tindrien perque pagar el gual corresponent, i axo son dines q dexarien de entrar al ajuntament...

Anònim ha dit...

El gual es paga per creuar les aceres no per prohibir aparcar a l'entrada.

Pots comprobar-ho en llocs com els sequers o guals front a pasos de cebra.

El motiu no pot ser l'economic.