L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 16 de juliol del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: L'entrada nort a la platja




 Ens arriba un escrit i ens demana que diguem que l’entrada nord a la platja des del Cami Real, o siga per  la Goleta, no està ben senyalitzada. NI en un sentit ni en un altre. I no hi cap cartell que avise que allí s’hi troba una entrada a la platja. Ni cap altre cartell de reducció velocitat, de  gir a l’esquerre o dreta (segons sentit) per anar a la platja…. (Ho podeu vore a les fotografies que hem fet)

Un incís: Ací no hi havia projectada de fa anys i per l’anterior govern una nova entrada per arribar des de la nacional, la autopista i bla, bla, bla. ??

Ens diuen a l’escrit que això s’havia dit moltes vegades  a regidors de l’anterior corporació perquè feren les gestions amb  els responsables  de les carreteres, i posaren algún cartell indicador.  Però no ha hi hagut mai cap novetat al respecte.

I ens diuen que a vore si els nous fan les gestions davant els responsables de la carretera. I  l’entrada a la nostra platja queda indicada. Queda dit!
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara la culpa sempre la te l'anterior govern. Aixó es governar i el demés son tonteries!!!

Molt bé pel nou gtovern, sempre escusant-se en: es que jo no se res, aixó es culpa dels altres!!!

Serà Tavernes un pati de col·legi???

La Cotorra de la Vall ha dit...

No si ara resultara que això que ens han enviat a La Cotorra i hem publicat és mentira, que tot és inventat i que som els únics que no han vist el nou desviament, la nova senyalització i tot el condicionament que s'han fet els darrers anys per entrar en La Goleta des del Camí Real.

Anònim ha dit...

I que preteneu els del PP?? Que 16 anys de pasterades, amb tota la merda que està ixint, se la trague el nou govern i que ningú s'entere del que heu fet??? Pues no!!!! Trasparència i les coses clares!!! Que se sàpiga tot!!! Ara per ara tot són destarifos que heu fet en 16 anys de govern i 12 de majoria absoluta.

Bello, Bello( a l'estil italià) ha dit...

Les evidències no cal demostrar-les però si estudiar-les i més quan serveixen per millorar una situació real de transit. Res virtual que s'entendria un profit politic. Aquí la nota sols exposa el que no hi ha. La resta bufes de pato` que es diu a l'albufera. la culpa la té l'obrer que la fet de mala gana, ximpum. Per fa més originalitat, no passe com el parc dels vents que l'evidència guanya als actacs sectaris.

Anònim ha dit...

Respecto del primer comentarista decir que: o nos cree idiotas a todos o lo es él. Poner una evidencia en forma de foto no tiene respuesta crítica posible. Es lo que es y lo demás mandangas o como decia mi amigo el jesuita "leches migás".

Bowie ha dit...

un altre eixample de la incompetència de Eugenio i Manolo, sumar a: alta tensió, piscina coberta, casa de la cultura, passeig País valencià, parc dels vents, avinguda de la platja, platja en general, urbanització del Vergeret, poble en general, canalització riu, ronda circumval·lació, gestió econòmica nefasta... i un llarg etc.

Anònim ha dit...

"Ara la culpa sempre la te l'anterior govern. Aixó es governar i el demés son tonteries!!!

Molt bé pel nou gtovern, sempre escusant-se en: es que jo no se res, aixó es culpa dels altres!!!

Serà Tavernes un pati de col·legi???"

Soles per ferte la punyeta: la crisis de qui es culpa? Et recorde que el teu PP controla a dia de hui les empreses grans i els bancs i caixes. Igual et sap mal que es diga, pero els fets son els fets.

Anònim ha dit...

al primer anònim:

xicon, o xicona: per a mi, té raó tot el que diu Bowie: només cal vore com està Tavernes i la nostra platja... d'empastre en empastre!!!
i lo que està a la vista, no està amagat.
I dis-me si no és de veres i no està a la vista de tots que totes estes últims "empastres" per no dir altre nom, no les ha promogut, projectat i s'han excutat les obres durant el govern del PP.
Si la paraula culpa no t'agrada, pues li diguem que tot això ha sigut IR-RESPONSABILITAT I "GRANDES LOGROS"del govern del PP en estos últims anys.

"Que isca a la llum del dia, en un primer carafal..." com diuen els de Al Tall en una de les seues cançons... que isca a la llum del dia tot el que heu anat fent tant malament, que a la vista està.

no és acusar, sinó INFORMAR, cosa que vosaltres no heu fet en estos anys, i ara, aixina ho pagueu.

No sóc de ningún partit, però és lo just. Ja era hora que vos pararen el lliure albir en Tavernes i posaren un poc de coneixement en les obres i les coses que es fan en el poble.
A vore si aixina s'ensenyeu a fer les coses d'una altra manera, que ja seria hora...