L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 10 de juliol del 2011

Malgrat l'austeritat promesa, el govern valencià del PP recol · loca a part dels càrrecs suprimits.



L'austeritat promesa pel president de la Generalitat, Francesc Camps, en el nombre d'alts càrrecs del nou Consell s'ha difuminat al poc temps. Exsecretaris autonòmics i exdirectors generals del Consell han estat recol.locats com alts càrrecs en altres institucions de la Generalitat.

És el cas de l'ex secretària autonòmica d'Educació Concha Gómez, ara nomenada directora d'administració del Palau de les Arts. L'ex secretari autonòmic de Família i Coordinació Social David Calatayud ha estat repescat pel president de les Corts, Juan Cotino, com a director de gabinet, on guanyarà més diners.  La designació ha mogut a Ignacio Calabuig, que era cap de gabinet a la Conselleria de Medi Ambient, que ara passa a ser assessor del president de les Corts.

L'ex directora general de Patrimoni, Pau Olmos ,ha estat designada directora del Museu Sant Pius V de València. L'exdirector general de Personal de la Conselleria d'Educació David Barelles, ha estat recuperat en l'Agència Valenciana de Prestacions Socials (AVAPSA), on s'han rescindit els contractes a bona part del personal contractat.

L'exdirector general de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) Juan Manuel Bádenas, divendres passat era nomenat rector de la Universitat Internacional Valenciana (VIU) en substitució de José Sanmartín. 

Així, mentre l'oposició planteja el debat de supressió de les diputacions provincials, el Consell s'ha mostrat partidari de defensar-les i no només això, sinó que el Govern de Francisco Camps ha decidit mantenir els delegats provincials de la Generalitat, un càrrec que, en teoria, actua d'enllaç entre el Consell i la Diputació provincial.

El cas més cridaner: el nomenament de Juan Rodríguez Marín, nou delegat del Consell a Alacant, després de deixar la plaça de senador territorial a l'ex conseller d'Economia Gerardo Camps. El pas de Rodríguez Marín per aquest nou càrrec serà provisional, ja que té previst substituir al Senat a Camps quan es convoquin eleccions generals.

Més informació:

-