L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

divendres, 8 de juliol del 2011

El voluntariat medi ambiental inicia les tasques a Simat
La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna amb la  col·laboració del Grup Muntanya Valldigna duran a cap aquest estiu el Voluntariat Ambiental al terme simater. Principalment, les tasques que es realitzaran seran, el control i vigilància dels paratges naturals, els abocaments incontrolats al terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

El Grup Muntanya Valldigna ha ressaltat la inestimable tasca dels voluntaris  en la prevenció d’incendis forestals i per a preservar les nostres muntanyes. Totes les persones interessades a participar en el Voluntariat Ambiental poden acudir a la porta de l'Ajuntament de dilluns a divendres a les 16 hores o el dissabte a les 10 hores.

La Secció del Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna anima a tots els valldignencs a inscriure'ns i participar en el Voluntariat Ambiental perquè  entre tots aconseguirem una vall més neta i sense incendis. El voluntariat estarà supervisat per membres del GMV, coneixedors de la zona i la durada estarà compresa entre l'1 de juliol i el 31 d’agost, amb jornades de vigilància de mati i vesprada. L'horari de vigilància serà des de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.

- Remés pel Grup de Muntanya Valldigna
-