L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 7 de juliol del 2011

Van de cap solucionant problemes d'abans...


De cap. De cap i ben de cap han anat aquests dies responsables de la societat musical de Tavernes i del govern municipal. Tot per donar solució a diversos problemes sorgits en l'encontre de bandes infantils de dissabte per la falta de previsió d'abans.
Segons hem pogut conéixer, ajudes o actuacions compromeses per l’anterior govern el passat mes de gener a l’organització no anaven a fer-se, cas per exemple de la paella gegant de Galbis, que no s’havia reservat ni contractat, segons les nostres fonts. Els directius de la societat musical han hagut de menejar-se entre les falles per aconseguir les paelles amb les quals poder fer el dinar per a tots els participants.
Així doncs, les paelles les prepararan gent de la societat musical i es confeccionaran al costat del pavelló multiusos d’El Vergeret, que serà el lloc on es dinarà. Definitivament, s’ha hagut de deixar de costat fer el previst dinar en el cine de la platja perquè no es podia cobrir amb lona tot el recinte i, a més, cabia el perill de que si es produira una ventada, la força de la lona tombarà alguna paret del cine.  
Un altre tema que no els havien deixat tampoc clar era el bany dels musics. Els van dir que podien prendre el bany a la platja, però les bandes visitants ho han considerat impossible perquè els musics-xiquets no disposaven de llocs per a  canviar-se.
Finalment, i amb la col·laboració de la regidoria d’esports, el musics prendran el bany  en la piscina municipal i s’usaran de vestidors els de la piscina i de les instal·lacions esportives d’El Vergeret. A més del bany, podran usar el camp  per a jugar i, a més,  divertir-se en els jocs inflables que s’hi instal·laran. Per tant, tota l’activitat esportivo-recreativa de migdia i el dinar s’ha centrat en la zona de Vergeret.
La jornada, si no canvien coses, quedarà més o menys així:
11 hores: Passacarrer per la platja
12  hores: Visita del monestir de la Valldigna
13 hores. Esports, piscina i jocs en El Vergeret. En aquest lloc es faran les paelles i es dinarà
19 hores. Concentració en la zona de Mel de Romer i posterior passacarrer per la zona de la Goleta fins acabar en el Cine Olimpo
20 hores. Concerts en el Cine Olimpo.
 -