L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 28 de juliol del 2011

Valldigna Accessible agraeix la millora del punt de platja accessible a Tavernes




L’associació Valldigna Accessible es va reunir amb l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i amb la regidora delegada de Turisme, Carmen Canet, després de la constitució de la nova corporació municipal per transmetre’ls  les gestions fetes els últims anys en relació als punts de platja accessible. L’associació els va fer arribar còpia de les dues resolucions del Síndic de Greuges , on es reconeix que garantir l’accessibilitat a l’entorn físic constitueix una de les qüestions més importants per evitar la discriminació de les persones amb diversitat funcional (discapacitat).

Les resolucions enviades pel Síndic de Greuges en anys anteriors a l’ajuntament de Tavernes suggeria que es dotara els punts de platja accessible amb els equipaments adaptats necessaris per al trasllat de les persones amb diversitat funcional i d’aquesta manera garantir una accessibilitat segura de les platges del municipi declarades com a platges accessibles per la Generalitat Valenciana.

Donat que l’època estival és curta i el temps de reacció entre el nomenament de la nova corporació i el començament de l’estiu encara més, Valldigna Accessible vol agrair la ràpida resolució d’una reivindicació d’anys  com era el d’adquirir la grua per al trasllat de les persones amb mobilitat reduïda. La grua incrementa la seguretat de la persona transferida a la cadira amfíbia, redueix el perill de caiguda i facilita aquesta tasca a la persona que ajuda a fer la transferència.

-          Text i fotografia remés per Valldigna Accessible
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Podeu consultar l'última resoluió al link:

http://www.elsindic.com/Resoluciones/10336166.pdf

Bonic ha dit...

la grua en qüestió és la de la foto?? Jo la tinc a casa i es d'un gran benefici. Eixe era un dels problemes ?? Per això no va funcionar bé l'any passat?? No és possible!

Anònim ha dit...

I què vols que fem? És la de la foto, i per això, per no fer-se càrrec de menys de 1.000 euros, es va elevar la queixa al Síndic en anys anteriors com s'explica, queixa que no va servir per a res, perque ens vam quedar sense grua.
Fins este any.

El tio de la vara ha dit...

perquè fins ara si estaves en contra o no li llepaes el cul a M.V..al eres enemic del partit i tot enemic del partit cal ignorar-lo i dir que tot allò que pensa o fa està mal i en contra dels interessos dels veïns. Sols per això, en altres paraules despotisme, "soberbia".

Ara jo la foto no me la hagués fet amb eixos que estan figurant. A la foto manquen els que han lluitat i no els que no han menejat ni un dit. En definitiva el del PP sobraven.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com diguem, el text i TAMBÉ LA FOTO està enviat per Valldigna Accessible, encara que no ho havíem indicat tan detalladament. Hem afegit eixa circumstància.

Anònim ha dit...

ara, ja ho tens ahi altra volta!!!
ara, polèmica per la foto!!!
si apareixen els del PP o no...
si la cosa sempre és igual, xe!!!
Quan es pararà açò???
Jo pense: Si entre els que s'han fet eixa foto, hi havia algú que no volia que els del PP, que no han menegat ni un dit aparegueren en la foto, per la dignitat d'eixes persones que tant han lluitat per l'accessibilitat, pues haver-ho manifestat en el moment i haver parlat clar a estos i decidir-ho, i ja està.
vivim en democràcia i al menos, les coses es deurien parlar clar.
I no ara, a posar llenyeta al foc per si ixen o no ixen en la foto...les coses, a la cara, i en el moment!!!la qüestió és discutir, home, per favor!!!

El tio de la Vara ha dit...

Si ho dius per el comentari que he fet, tinc clar que si hagués estat present els haguera tirat com va fer Jesús al temple.

I altra cosa t'he de dir soc lliure d'expressar les meves opinions en el temps que vulga jo i no quan a tu et rote, t'agrade o no. ah i afegir que on esta M.V...l ? en companyia de Fabra buscant diners per acabar les obres a la platja?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No som qui nosaltres per aconsellar-vos el tipus de llenguatge a emprar, que ja sou majors, però potser caldria no traure les coses de mare amb expressions:

1- la qüestió és discutir, home, per favor!!!

2 - i no quan a tu et rote, t'agrade o no

que després sembla que esteu barallant-vos!!