L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 24 de juliol del 2011

Els càrrecs d'assessor de confiança li costen a la Generalitat en l'actualitat més de 3 milions d'euros anuals.


La quantitat resulta de la suma dels sous i les despeses en Seguretat Social dels 68 nomenaments aprovats en les deu conselleries de la Generalitat fins la semana passada. Cal indicar que no están conceptuats els 15 assessors de Presidència, gestionada fins fa uns diez per Francisco Camps.

Aquestes dades donades a coneixer pel PSOE indiquen que el PP, a pesar d’haver dit fa unes setmanes que faria reajustaments en aquest apartat i que racionalitzaria la despesa, no han fet cas de les pròpies paraules i la retallada de despesa no ha existit, mentre que el nomenament d’asssessors s’ha fet com si res haguera canviat.

Els sous dels assessors oscil.len entre els 30.600 euros i 51.000 euros anuals, per designació lliure, i segons el PSOE “el PP diu una cosa i segueix fent una altra molt diferent, i utilitzen a l'Administració Pública per fer allò que creuen que més convé als seus interessos".

Segons indica el partit de l’oposició, el Consell ha anat publicat els nomenaments de forma successiva en el Butlletí Oficial perquè passen desapercebuts, encara que els números són els que són: 68 assessors en conselleries i 15 en Presidència. Per fer un treball que, indica, el poden fer funcionaris de carrera que ja estan al servei de la Generalitat.
-
-