L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de juliol del 2011

Poc a poc anem sabent coses....

Xavi Castillo amb un espectacle on oferirà un resum dels seus millor monòlegs serà l'estrela de la nit de dimarts de Festes del Poble. L'espectacle el podrem vore de manera gratuïta en la Plaça Major, lloc on l'humorista alcoià actuarà sense cap dels altres membres de "Pot de Plom", la companyia que dirigeix.

L'humorista Arevalo, que havia estat contractat per l'anterior govern municipal del PP, no actuará a Tavernes. La presencia ha quedat anul·lada després de les negociacions i posterior acord en eixe sentit de l'ajuntament i l'empresa que el representa.

El govern municipal actual pretén que la festa dels disfresses recupere l'esplendor que va tindre fins fa unes dàcades i vol que siga la Plaça Major l'únic lloc on s'hi celebre, i que no passe com els últims anys quan al cap d'unes hores estava tota buida i són altres els llocs on es continua. Per tant, sembla ser que la idea és que eixa nit tota la festa siga en la Plaça i els seus voltants, com era tota la vida, quan aquest acte era l'enveja de tota la comarca per la seua massiva participació i qualitat de les disfresses.

També s'anuncien canvis en el festival de bandes, que es farà el diumenge a partir de les 8 de la vesprada per tal de facilitar la vinguda de familiars i acompanyants de les altres bandes i que no s'acabe l'acte massa tard, que el dilluns cal treballar.  En l'aspecte musical, es confirma que la gala de cantants locals que organitza Pepe i Paco continuarà, així com la festa jove encara que hi havia pendents de solucionar detalls com el pagament d'orquestres i la recaptació que es fa de la barra.

El concurs de paelles es canvia a la nit de dijous per aprofitar la possible festa escolar de divendres i es diu que l'ajuntament està barallant que cada comensal aporte un euro a l'hora de traure el ticket que serveix eixe dia per arreplegar tot el que cal per confeccionar la paella. Objectiu: 1) Destinar eixos euros a ADISVA com ajuda 2) Evitar els abusos que es venien observant els darrers anys, quan molta gent anava a arreplegar les bosses de carn i demés, així com la beguda i després ni es feien les paelles ni es veies en el lloc que tenien destinat per a cuinar-les.

-Segons la informació del Levante del dijous dia 21
-

19 comentaris:

Anònim ha dit...

ADISVA = PP?

pepegall ha dit...

Tornará el "Rock and roll a la plaza del pueblo" ? Poden cantar el cantants locals a la plaça Major i els grups de rock no? a alguns grups ens agradaria tocar a la plaça Major.

J.A. ha dit...

A algun iaio sopador de la Plaça li agafarà un infart amb Xavi Castillo.
Ganes d'emmerdar xe. A mi m'agrada però crec que no hi ha cap necessitat de calfar l'ambient amb un espectacle amb tanta càrrega política. Molt bo, però que pot ferir sensibilitats almenys a, estadísticament segons les votacions, quasi la meitat dels espectadors.
No dic que les megastars que portava el PP del tipus Rosita Amores, Arévalo i Sarita Montiel no toquen la moral, però almenys eren més "innocents".
Pense que està bé que porten gent com Xavi Castillo, però no sé si la Plaça una nit de festes és el millor lloc per a fer-ho. Crec que s'hauria de fer a la Casa de la Cultura on la gent que vaja sabrà el que va a vore.

Anònim ha dit...

ASISVA=PP?

Jo no ho crec. Sí que s'ha creat en uns anys on el PP manava ací i crec que segons els estatuts hi havia que posar algun representants polítics i per tant estaven els del PP.
Ara, si són del PP ho han dissimulat molt bé perquè les ajudes i subvencions els del PP de València els les han donades amb comtagotes. Ja veus com tenen el taller.
Sé de gent que està dins i que no vota PP ni crec el vote.

Indesidenter ha dit...

Els iaios sopadors de la Plaça tenen el suficient coneixement per saber el que han d'escoltar o no, de saber discernir allò que és bo o roin per a la seus salut mental.

Els iaios sopadors de la Plaça durant anys han hagut d'aguantar le mediocritat i pseudo acudits de tants humoristes basats en "cosetes" de cintura cap avall, cosa que sembla ser és el que convé als iaos perquè "s'animem". I això era "innocent" i sembla ser que no fereix cap sensibilitat potser siga perquè "De les coses del piu Déu se'n riu".

J.A. els iaios sopadors de la Plaça també han estat joves. El ser jove és una simple circumstància biològica i que no té res a vore amb el coneixement, que hi ha qui continua tenint el mateix de quan va nàixer.

3 creus ha dit...

Indisidenter, es nota que que has anat poc o gens a la plaça els darrers anys. "Els iaios de la plaça" volen espectacles que a ells els agrade, i sí, els agrada 4acudits de cintura cap avall, doncs això haurien de tindre,que no és res mal, o anem a inmutar-nos a estes altures?. Ells són els que realment van a la plaça totes les nits.

A mi personalment m'agrada molt Xavi Castillo, però no hem e pensar en nosaltres, no em de ser egoistes, hem de pensar en els gustos del públic que va a la plaça cada nit tots els anys.

Jo estic d'acord amb J.A. deurieu de portar a Xavi Castillo a la Casa de la Cultura i no a la paça.

Anònim ha dit...

J.A. .- Fins a la data ningu s'ha molestat en pensar que si portaven al espayolet comic de turno a fer el xirigota, podien estar calfant l'ambient pq per supost no contentava a tots (ni de lluny)... Respecte a les paelles, que repartisquen la carn i la beguda in situ i no tindran eixe problema...

Indesidenter ha dit...

3 creus, he anat a la plaça quan els espectacles han tingut la qualitat necessària per anar i gaudir, i no simplement a escoltar acudits de mal gust la majoria de les vegades, amb espectacles de qualitat infima.
Que a la gent li agrada? I tant que els agrada! I més si no els han oferit mai altra cosa i no saben que hi ha altres coses. Hi ha gent que es pensa que l'única cosa que es pot dur son artistes Rosita Amores o Arevalos.
I no dic que siga mal. Però simplement no són els únics que viuen a Tavernes i hi ha altres que ens agrada vore al Xavi Castillo a la plaça i també tenim dret. Una volta a l'any no fa mal, que per als altres ja tenim mil canal de televisió.
¿O anem a immutar-nos de que Xavi Castillo vinga a la Plaça Major?
Sembla ser que sí, perquè ja el volen enviar a la Casa de la Cultura. No en sembla malament, però que actue allí quan torne amb un espectacle normal dins d'una programació teatral estable de tavernes. Dit com ho dius, a mi em fa la impressió que més que res, voleu "amagar-lo", com si tots no tingueren la capacitat de "digerir" el que critica.
¿O és que la gent que va a la plaçá a vore Xavi Castillo no sap que va a vore? Sembla mentida que estem dabatent coses així en el país de les falles, on hi ha igual o més crítica mordaç i forta.
Ara, sembla ser que falles són falles, i la resta cal conservar les aparences, això si quan més "conservades i conservadores" millor.
És la meua opinió, que no ha de coincidir amb la de tots, clar.

Anònim ha dit...

Com es noten els peperets. Volen Xavi Castillo a la Casa de la Cultura, perque demanar que no vinga ja seria massa per a la carabassa.
I damunt cosa rara no demanen que tanquen l'aire condicionat. Aixi, quan menys millor. No siga cosa que algu se n'adone de com són els dirigents del PP.

J.A. ha dit...

Peperet? NPI amic. Si t'he dit que he vist Xavi Castillo al teatre, crec que almenys pots descartar una ideologia. No sigues tan curtet de mires i pensa el que haguérem dit si ens hagueren portat a la Plaça l'any passat, una taula de tertulians "graciosets" de fatxes d'Intereconomia.
Les festes del poble han de ser de germanor, no veig la necessitat de crear mals rotllos. Hi ha un munt d'espectacles alternatius perfectes per a la Plaça. Ah! I si no t'ha quedat clar, m' ENCANTA Xavi Castillo, amb A/C a la sala per favor.
Veig molt paleto actes del tipus "aneu a saber qui mana ara al poble".

Anònim ha dit...

A mi, que vages a vore Xavi Castillo no em defineix la teua ideologia, sino el que dius i fas.
I preguntes: ¿I si hagueren portat intereconomia estos anys? Però tu que creus que han fet tots estos anys? Ens han portat la Intereconomia de l'espectacle, o si no ves repassant els que han vingut començant per Bertin Osborne.

Anònim ha dit...

La solidaritat forçada no és solidaritat és imposició, si volen que la gent no abuse tant senzill com ficar fiança 10 € per paella i es torna al presentar-se a concurs, no cal subvencionar rés més si ú no vol.

LSP ha dit...

J.A. qui no li agrade que no vaja i per fer el mateix que feia el PP amb Franciscos i companyía, ja els teníem a la poltrona.
Opine que han de canviar les coses i amb eixa actuació, del bò i prohibit pel PP, arreu del país des de fa uns quants anys, Xavi Castillo i el fet de fer les disfreses a la plaça major (com fan a molts pobles) ja va veient-se un canvi de maneres de fer i això que em consta que "los otros" ja les havíen deixat planificades. Sort que encara s'han pogut traures de sobre algún que altre pantxa-content com és l'Arevalo.
Personalment pense que aquest humorista fa paròdia d'un punt de vista diferent del que ens han acostumat,cloroformant-nos, (definició de l'estat en que viuen els valencians ara mateix) amb la
manipulació i intoxicació informativa q han fet i volen
seguir fent a C9, el que, ja que estem al cas, cal fer-lo de nou, desinformació i manipulació governada pel PP de la TV PÚBLICA DE TOTS ELS VALENCIANS, si, eixa que paguem entre tots i que l'han deixada pelada.
Per altre costat, com diu PEP GALLETA cal que anem a tocar un RNR a la plaça del poble. I cal recuperar unes festes vingudes a menys... per això sóc partidari de retallar els dies de festes, com per exemple eliminar de dilluns a dimecres amb l'objectiu de reduir la quantitat i donar més qualitat i si pel fet de fer-ho a la plaça del poble, un grup de veïns s'ha d'aguantar doncs que ho faça pel bé comú... la millor prova el proper dissabte vinent, a LA FONT GRAN de SIMAT... de gom a gom i fins les tantes i bona cosa de valleros que hi serem, com diuen per Simat.
EL POBLE VOL CANVI I LES FESTES TAMBÉ HO DEMANEN, I SINÓ QUE TORNE LA CAVERNA!!!
Salut companys.

Sóc de poble ha dit...

Els d'Intereconomía a la plaça de Tavernes, no sería mala idea si copiarem la festa de la tomatina i els en donarem un bon grapats de tomaques i si són de verdes millor... Ja està bé de represors com el PP i de reprimits com tu J.A, que podràs no ser del PP però pel que dius alguna cosa els deus...
I sí, seré un "paleto" com tu dius si vull un canvi amb les maneres de fer al meu poble... amb això cap discusió, estic orgullos de ser un PALETOOOO!!!

Anònim ha dit...

jo,crec que Xavi Castillo no es un cartell adecuat per a la plça major. Ques que el nou gover no ha estat mai en festes en el poble?,no sap que a la plaça nomes va gent major?.em pareix vergonyos

Anònim ha dit...

Tu que entens per gent major? La de més de 65 anys?
I els que en tenen més de 35 i no van a les Festes Joves? Eixos que han tingut fins ara a la plaça? No res, han estat sempre els grans oblidats i mai s'ha fet un acte modern per a eixe sector.
Si va gent molt major és perquè el PP s'ha encarregat que aixina siga, amb els espectacles que han portat.
Més amplitud de mires i no solament Xavi Castillo, que hi ha milers d'espectacles per a eixe gran sector que va de 35 a 120 anys.

nou votant bloc ha dit...

a mí tampoc em pareix una bona elecció per a la plaça xavi castillo, però la veritat q ací al final dona por opinar, o estàs a favor de tot o eres del PP, q trist i com canseu sempre amb la mateixa excusa..si imposeu no veig la diferència del govern anterior... ah i lo de pagar en les paelles inclou la de gent gran? seria just, tots igual...

Anònim ha dit...

A mi no em van imposar que anara a vore Bertin Osborne i altres. No m'agradava, no em semblava bé, no vaig anar i s'ha acabat.
Tu no vols anar a vore Xavi Castillo? No vages, no crec ningú el pose una pistola al pit per obligar-te.
Parleu d'imposar molt alegrement, i ningu vos obliga a res.
Les festes han de tindre de tot i cada u que vaja on vulga. Jo no he anat en ma vida als bous, i tampoc m'han obligat, ni dic que me'ls imposen.

Anònim ha dit...

Estaria molt be que a l´hora de incriures en el concurs de les paelles es cobrara alguna cantitat de diners, s´evitaria un poc el que les persones abusaren de l´arreplegada de condumio per a fer-se les paelles els diumenges seguents a les festes del poble.