L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 26 de juliol del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Una vorera que duu enlloc



Les obres del sector 12 de la platja avancen i ens donen de vegades algunes sorpreses, com les d'aquesta vorera que poc a poc va estretant-se fins acabar en el no res.

Davant la fotografia, sobren els comentaris. Ara, no comprenem com es pot projectar i executar una vorera en aquestes condicions, encara que ens diguen que es provisional, que això s'haurà d'arreglar en un futur quan es millore el Cami Marenys i etc.

-

7 comentaris:

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

la única explicació que jo li trobe és que no déuen de saber fer les coses millor, dic jo... perquè vaja...

i per a més "guasa", la vorera s'acaba JUST A LA PORTA DE LA RESIDÈNCIA DE 3ª EDAT, HOME!!!, que no deixa ni tan sòls una vorera rebaixada i arran del carrer per a que puguen baixar les persones majors amb les seues cadires de rodes, o bé, fins i tot, qualsevol ciutadà de movilitat reduïda...

davant les fotos, "no comment"... más de lo mismo. Darrere d'una, una altra:
"Preciosos proyectos del gobierno del PP en Tavernes", per a cobrir-se de gloria, vamos...(és una ironia, clar!)

Anònim ha dit...

i perquè l'ajuntament no denuncia "provisionalment" l'empresa constuctora??? i dic jo, si ara ocorre alguna desgracia, qui en seria el responsable?? Es de xiste el que permeten els responsables a l'ajuntament de supervisar aquestes obres. I més a la porta de la RESIDENCIA DE 3ª EDAT!!!!

Anònim ha dit...

Tal vegada no serà que la residència ocupa més metres que tenia adjudicats i s'ha menjat part de cami marenys?

Anònim ha dit...

a l'anònim de les 11:19:

si la residència ha ocupat metres que no li corresponen,¿per què va permetre eixa "ocupació" de metres de carrer l'antic equip de govern del PP? en teoria, això no seria correcte i ara, ja vegem les conseqüències...

si és que és una darrere d'una altra!!! cada cosa que ix, tot són empastres de l'antic govern, per favor!!!

Anònim ha dit...

i q digueu de la ocupació de metres de totes les casetes il·legals del cami dels marenys, magraner "piteu" etc...q pareixen algunes platges privades i la mala cara q fan com t'atrevixques a voler nadar per allí...com l'ajuntament comence a revisar a tots s'enemista amb mig poble..

Anònim ha dit...

Amic, em pense que això no té res a vore amb el que ha comentat la Cotorra. I quan a les casetes això d'il·legals ho hauries de demostrar, perquè ho confons amb casetes fora de zona urbana, que no és el mateix quan hi ha casetes que estan allí abans de que existira la platja de Tavernes i registrades en el registre de la propietat i pagant contribucio.
I ja que parles de revisar, hauriem que vore que va revisar el PP els 16 darrer anys, no res i a més ha permitit deixar-ne de construir a cabassos en el cami marenys.
A més les casetes de magraner piteu, etc que tu dius estan fetes dins de les terres propies, bons són els marenyeros perquè algu ocupe una part de cami o algo que no li correspon.
Parles sense coneixer res del tema.

Anònim ha dit...

Tu si que no coneixes res el tema, les casetes del cami marenys, son dels propis amos de les terres on estan fetes, però això no vol dir que siguen legal. Tu no pots tindre una terra fora de la zona urbanitzable i com esteua fer alli una caseta. Si tots ferem això,(jo tinc una terra ací doncs faig una caseta ací, l'altre la te allà doncs fa una caseta allà, .....), no hi hauria una ordre urbanística a seguir, carrers, voreres, clavegueram, ... si es respeten les casetes que hi ha,mare meua a l'hora d'urbanitzar: ací un carrer ai però ara acaba tropessant amb una casa, i les voreres?