L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 de juliol del 2011

ARTICLE D'OPINIÓ: Sobre el camp a Tavernes.



Carmen Canet ha assumit un repte important amb la regidoria d’agricultura. Era molt esperada la reunió dels regidors per vore qui agafava una regidoria de les que solen anomenar-se calentes. 

Però de segur que Carmen pensava en donar una eixida al camp de Tavernes amb la incorporació de Matildo al seu equip de treball. Per tant caldrà esperar que siga la persona forta en el  camp. Entenent com a la persona que treballa a l’agricultura.  Matildo , tots els que el coneixem, sabem que es un home afable, seriós i que té un grup de bons amics al camp. De segur que ho pot fer molt bé. El mateix, per tant, es / serà per a la regidora Carmen Canet. Però realment els socialistes eren els únics que portaven un llaurador en possibilitats d’eixida.   

També, evidentment, el PP que ha quedat a l’oposició amb Mario. De Mario es sol comparar amb l’anterior regidor Langa, i es pot dir que ix ben parat, al tindre més contacte amb la gent, i ser més receptiu  als companys de professió. Ara faltarà vore com funciona el Consell Agrari, on hi ha persones d’absoluta vàlua com són Pelagallos, un home sempre de bé, amb uns grans coneixements del terme, i al qual per la seua activitat hi hauria que rendir un cert homenatge. Tot un homenot, com diria Josep Pla. Llàstima de les canyes i la riuada que s’emporta el pont del riu.  Però ha estat sempre quan el necessiten i de segur que continuarà estant. 

També és important fer entrar, si no està, al Gato, per la quantitat de persones que porta i les seues precuradories que podien ser una base per una transformació possible al camp de la Vall . Una altra  persona que pot fer girar moltes alternatives per crear ocupació a la nostra Vall, i que anava molt arrere a les llistes del Bloc és Jordi Martí. Un jove enginyer amb unes idees molt adequades als actuals i futurs conreus a la Valldigna. Hem referesc a l’alvocat, el maracuyà, la caranbola, etc junt a una altra forma de treballar més conjuntant els horts de taronges cara a aconseguir una qualitat en Europa  que pot reactivar el nostre maltingut camp. Però crec que ens deixem un personatge que pel seu coneixement en quan a comercialització podria ser molt important: és Pepe Martí, una persona necessària a aquest Consell. 

Totes aquestes persones, evidentment, per aconsellar a la nostra regidora Carmen Canet, que de segur contarà amb els sindicats, AVA i la Unió,  i la majoria de tots els sectors de l’actual Consell Agrari, del que un altre dia en parlarem amb més deteniment. Sort , que l’economia de Tavernes ho necessita.
                                                                                   Jaume Talens.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Clar que Carmen necessitarà d'estos, i de molts més. Ha de poder més la gent que la seua desconeixença del tema.
Sempre s'ha dit que és de llestos rodejar-se d'encara més llestos que u.
Esperem això de Carmen, perquè confiar en la seua tasca personal al camp és, com a mínim, temerari.