L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 de juny del 2019

Mediterránea Festival anuncia la programació d'aquest estiu



Qui havia de dir que els millors grups del moment actuarien a Tavernes!!! I ho faran  dins de la programació del “Mediterránea Festival”, un festival que compta amb la col·laboració del govern municipal de Compromís, i que se celebrarà els dies 23 i 24 d’agost a la nostra platja.

Tavernes i les comarques del voltant podran gaudir de les actuacions dels grups “Love of Lesbian”, “Second”, “Juanito Makandé”, “Alfred García”, “SFDK”, “Sidecars”, “Full”, “Despistaos”, “Barry Brava”, “Ñecu”, “Julieta 21”, “Pol 3.142 i “Luc Loren”. Aquests  són els noms que ja ha anunciat l’organització del “Mediterranéa Festival “ en un cartell on encara caben més figures musicals com és el cas de "Miss Caffeina", un grup d'indie rock que cal afegir.

“Mediterránea Festival” és un esdeveniment que reuneix música, platja, la muntanya de Tavernes i la Valldigna, esport, cultura amb les visites que s’hi poden fer i una excel·lent mostra de la gastronomia local.

L’aposta del govern municipal de Compromís en la legislatura que ara acaba ha estat impulsar els festivals en la platja, com a forma de donar-la a conèixer, impulsar l’economia i potenciar la desestacionalització, està tenint èxit. “Mediterranean Festival” s’obri  pas dins de l’agenda musical i cultural valenciana ajudat tambñe per l’oferta turística de la zona i les bones comunicacions de la platja de Tavernes amb els nuclis poblacions importants dels voltants.


Acte de presentació del Mediterrànea Festival
 

Compromís a favor dels festivals i del seu impuls. 

La política a favor dels festivals de Compromís no ha estat compartida, ni per alguns partits ni per grups d'estiuejants, contraris als festivals. Un particular va denunciar l’Ajuntament i l’equip de govern per, deia, permetre sorolls per damunt dels límits legals. Com ací vam informar, la denuncia va ser arxivada al cap d’alguns mesos per la fiscalia en no vore res irregular en la celebració.

L’alcalde en funcions Jordi Joan ha deixat sempre ben clar que Compromís està a favor dels festivals i treballarà perquè continuen a casa nostra.  El govern de Compromís sempre ha donat un missatge de tranquil·litat als milers de vallers que assisteixen als festivals organitzats al poble i platja, i  ha assegurat que si continuen en el govern de Tavernes està assegurada la seua celebració.

I amb aquesta col·laboració des de l’Ajuntament, es pot gaudir d’una zona d’acampada amb capacitat per a 5.000 persones tot al costat del recinte del festival a un centenar de mestres de la platja, cosa que suposa comoditat i fàcil accés als assistents.

4 comentaris:

PARTÍCULA ha dit...

Fa falta afegir que també hi ha la cartell artistes locals, del terreny, de la terreta. Fem poble també, vaaaaa, no soles promocionem partits polítics.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I quin són? Estan al cartell? Ens hem limitat a copiar el cartell i el que deia en la pàgina web (Igual ja ha canviat tot)

Promoció política? La realitat

PARTÍCULA ha dit...

Bon dia Cotorra de la vall, primer: és del tot just reconéixer que el govern actual ha fet molt per portar festivals al poble, al César el que és del César.
I dos: sí, que jo sàpiga hi han almenys dos artistes en cartell del poble: Quino Costa i Partícula.
Per a posteriors informacions si ho considereu pot ser útil. Salutacions.

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'agraïm la informació, que desconeixiem. I clar que ho considerem útil. Sempre intentem recolzar i potenciar tot allò que siga nostre, del poble, en qualsevol camp d'activitat: artística, musical, esportiva...