L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dijous, 20 de juny de 2019

Taller de creació de caixes-nius per ocells i ratspenats el diumenge, dia 23
El pròxim diumenge, vespra de Sant Joan, el Centre Excursionista de Tavernes dura a cap un taller de construcció de caixes-niu per a ocells i ratpenats elaborats amb fusta en l'Avinguda de la Marina de la platja , amb l'objectiu de facilitar a les esmentades poder fer el seu niu i, a la vegada, incrementar de forma natural els elements per a lluitar contra plagues d’insectes sense danyar el medi ambient.

La iniciativa es du a cap amb el patrocini i col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes i seran dos tallers els que es realitzaran, el primer en aquesta vespra de Sant Joan i el segón el dia 10 de juliol, en el porrat del Dia de la Sang del Clot de la Font.


El Centre Excursionista ha estat l'encarregat d'obtindre la fusta i preparar els elements de les caixes-nius que seran acoblat pels xiquets i després instal·lats en distints punts del poble i terme. Els beneficis de col·locar les caixes-niu en els espais verds són els de proporcionar als ocells i ratpenats llocs segurs on poder fer niu i criar en el medi ambient, potenciar la conservació d’aus, facilitar la recuperació d’algunes espècies i la de controlar plagues, entre altres.

Remés per CETV 

Cap comentari: