L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 8 de juny del 2019

Avui dissabte i demà diumenge "Clavarieses del 1989" del Taller de Teatre per a la Gent Gran



La segona edició del "Taller de Teatre per a la Gent Gran", una iniciativa nascuda des de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes i que està dirigit per la companyia Trencadís, es plasma en la representació de l'obra " Clavariesses del 89".

És un taller per a la gent gran on s'ha treballat la memòria, l'estimulació a la parla, l'expressió corporal, teràpies de relaxació, la creativitat i la socialització, de manera que s'ha fet un grup de vallers i valleres, com una petita gran família.  Des del passat gener, inici del taller, l’alumnat s’ha familiaritzat amb els objectius del taller mitjançant la creació de la comèdia «Clavarieses del 89», que representen com a cloenda del curs 2019.

En aquesta obra, els nostres majors s'han convertit en actors i actrius amaters, i ho demostraran en la representació d'avui, dia 8 i demà, dia 9 de Juny, dues funcions en la Casa de la Cultura perquè tots i totes  puguem gaudir, a les 20:30, l'estrena d'una magnífica obra de teatre.

I no val  que us ho conten, per tant cal que recolliu els tiquets solidaris i col.laborem a en fer créixer l'associacionisme a la nostra ciutat. Al llarg de la setmana s'han pogut adquirir els tiquets solidaris per a l'obra del Taller de Teatre de la Gent Gran  a la seua d'ACUDE.

El text de Josep Mollà i la direcció d'Àngel Crespo i Jose Tomàs Chàfer, fa de “Clavarieses del 89” una història començada el dia de la “la Baixà” de les festes del poble del 1989. La processó va acabar en una baralla de dues de les clavariesses que hi participaven. Ara, trenta anys després, el grup es reuneix en el Restaurant l'Escaleta per a celebrar l'aniversari de l'any que foren clavariesses i intenten que les dues amigues facen les paus.

Un triangle amorós Doloretes-Batiste-Matilde estarà present durant tot el sopar com una bomba de rellotgeria a punt d'esclatar. Un sopar ple d’enredos que es desenvoluparà en una nit de pluges, apagades elèctriques, inundacions, visions paranormals, robatoris, eixides de comptes, eixides de l'armari, kiwis, cuixetes de cranc i una bona dosi final d'humor televisiu.

A part de les escenes textuals, l'obra compta amb números plàstics de caràcter musical amb records, tradicions, quotidianitat i molt humor.