L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 17 de juny del 2019

XXVII Torneig Futbol Base Cadet Mariano Carbó: el València CF campió



El València CF cadet es va proclamar ahir diumenge campió del "XXVII Torneig Mariano Carbó-Alpesa" de futbol cadet en el qual han participat també el Getafe, el Levante i el cadet de la UE Tavernes com a equip amfitrió. Una bona entrada en el Municipal de Futbol els dos dies que ha durat el torneig i l'expressió d'agraïment de la directiva de la UE Tavernes a tots els que han col·laborat i fet possible el torneig.


El València CF cadet es va proclamar campió després d'haver "passat per damunt" del Getafe, al qual li va endossar un contundent 5-0 que parla a les clares de la superioritat blanqueta davant l'equip blau. En cap moment del partit de la final els madrilenys van oposar resistència als valencians, amb la qual cosa el partit es va decidir prompte.

Abans d'aquesta final es va jugar el partit pel tercer i quart lloc del torneig entre Levante i UE Tavernes amb resultat final per 3-0 per a l'equip del cap i casal. 
El València havia arribat a la final en pugna amb el Levante, en partit disputat el dissabte, al qual va vèncer per 2-1 i on va destacar el porter dels "granotes", el valler José Chover, que va fer parades de mèrit. El resultat el podem considerar just en un partit que va estar igualat en algunes fases.
Tavernes-Getafe
També en dissabte es va jugar el partit Getafe-Tavernes, amb resultat de 2-0 a favor dels madrilenys però amb moltes alternatives per als vallerets de Sánchez, que no saberen aprofitar les oportunitats davant la porta.
El jugador valler i porter del Levante José Chover

El trofeu donat per la firma "Azulejos Tarín" al jugador local destacat va ser per a Adrià Mares i el del millor jugador del torneig per a Ruben Iranzo, del Valencia CF. Els trofeus van ser entregats pel regidor d'Esports, Josep Llacer, pel presidente del Tavernes Josep Emili Bononad, pel coordinador de Futbol Onze Salvador Gil i pels representants de l'empresa Alpesa SL i Azulejos Tarín.