L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 de juny del 2019

Campionats de futbet a partir de demà dilluns en el Parc del Nord



La regidoria d'Esports de  l'Ajuntament de Tavernes, tal i com és habitual am l'arribada de l'estiu, ha organitzat  un ample ventall d'activitats esportives i lúdiques  a la platja, les quals solen comptar amb una gran acceptació i acolliment entre els estiuejants de totes les edats.

Les activitats previstes al llarg de l'estiu són multiples però cal ja remarcar que per a demà, dia 1 de juliol, ja hii ha en marxa els campionats de futbet, demà dilluns en la categoria infantil, i per al dimarts dia 2 en la categoria aleví i benjamí. Les finals es jugaran el dimecres dia 3. Tots els partits es jugaran en les instal·lacions municipals del Parc del Nord, a la platja de la Goleta.


Tots els partits s'iniciaran a les 16'30 hores i hi haurà trofeus per als dos equips primers classificats. Recordem que les categories són: infantils nascuts els anys 2005 i 2006, aleví els nascuts en 2007 i 2008 i els benjamins en els anys 2009 i 2010.