L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 2 de juny del 2019

Espectacular accident a l'entrada de Tavernes, front al bar Madrid



2na actualització: sembla ser que el cotxe estava ocupat per dos persones majors, d'uns 65 anys o poc mes, d'Alzira, amb assegurança del vehicle. S'ha dit si haurien fet un colp de volant per no atropellar uns vianants que creuaven la carretera, o un despiste o un enlluernament pel sol. Es desconeix realment per la privacitat de l'atestat fet per la Guàrdia Civil.  

Allò més important, i de la qual cosa ens alegrem, és la falta de danys personals, encara que han estat atesos per la nerviositat de l'esglai del mateix accident. 
 

Notícia original

Un espectacular accident ha commocionat els veïns propers de la zona del bar Madrid en eixir-se un cotxe de la carretera comarcal cap Alzira, muntar damunt de la vorera i  xocar amb font dels Gitanos després d'haver destrossat els senyals indicador i per últim la cabina telefònica del lloc.


Les fotografies que ens ha enviat un ciutadà- moltes gràcies- parlen del que ha estat l'accident. A hores d'ara ho desconeixem tot, cas de les possibles causes de l'accident,  excepte la marca del vehicle, un Audi Q5, i si hi hagut que lamentar algun dany al conductor i passatgers, si els hi havia, i si eren o no de Tavernes.  Veiem en les fotografies que hi ha una ambulància del Suport Vital Bàsic però no sabem res mes. 


El que si es pot vore són els danys materials del sinistre, que sempre tenen solució, i esperem que no hàgem de lamentar cap desgràcia personal. Si ens arribem novetats, actualitzarem la notícia.