L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dilluns, 24 de juny de 2019

El correfoc a la platja la Nit de Sant JoanAbans de l'acte tradicional de la "banyar-se" els peus, l'Ajuntament de Tavernes havia organitzat una festa de focs i llum d'artifici: el correfoc a càrrec dels "Dimonis de Mislata" que estigueren acompanyats per la musica adient del grup valler, la batucada de "Valltu-ka".


Es va iniciar a les 23 hores de la nit en un recorregut al Passeig de la Goleta, entre el Parc del Llac fins al Canal, i que va ser seguit per molts espectadors.


Us oferim, millor que res, unes imatges del correfoc i un vídeo que hem deixat sense editar, original del tot. El reportatge l'ampliem més extens, amb més fotografies el nostre perfil de facebook.
Cap comentari: