L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 de juny del 2019

Exposició dels alumnes de les Escoles Municipals d'Arts Plàstiques a la Casa de la Cultura




La Casa de la Cultura acull fins el dia 26 d’aquest mes, i en horari de 18’30 hores a 20’30 hores l’exposició anual de les Escoles Municipals d’Arts Plàstiques, amb treballs de ceràmica i pintura de més de 70 alumnes de la professora Margarita Ferrandis Manclús.




L’exposició porta com a títol “Portes i finestres”  i intenta fer palés, com assenyala la regidora de cultura Anna Bellevers, que “l’art i la cultura en general tenen la capacitat de convertir espills en finestres i portes que obren pas a camins i mons fascinants i apassionants. No hem d’oblidar que la pintura i la ceràmica, a més de ser un reflex, un mirall d’u mateix, transcendeix i d’ací la seua importància”.




Cal felicitar un any més a Marga Ferrandis per l’excel·lent treball exposat pels alumnes i que ve a demostrar la capacitat d’inspirar, motivar i ajudar a traure l’artista que tots tenim dins de nosaltres.




Enhorabona a tots els participants.