L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 26 de juny del 2019

L'Ajuntament adjudica la construcció de 64 nous nínxols en la zona d'ampliació del Cementeri i




L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a "Dindel Imposta Dovela 2000" la construcció d'un bloc de nínxols prefabricats en la nova zona d'ampliació del cementeri. Aquesta empresa ha resultat la guanyadora del concurs públic d'adjudicació per un valor total de 86.500 euros. En la fotografia hi ha la zona on es construiran.

El contracte contempla l'execució dels treballs necessaris per a la construcció d’un nou bloc, composat per 64 unitats prefabricades destinades a cobrir la demanda de nínxols existent a l’actualitat. També s'hi realitzarà un nou accés a la zona alta mitjançant una escala adossada a la estructura de l’ascensor a construir en la zona nord d'ampliació del cementeri.

El projecte tècnic indica que s’ha optat per l’ús de un sistema prefabricat pels seus avantatges de cost i rapidesa d’execució, així com per les condicions higiènico-sanitàries del edifici acabat. La senzillesa del sistema constructiu ve donada pels nínxols prefabricats, que per la seua tipologia permeten anar superposant-se, i generen una estructura portant a l’hora que conformen l’edifici.

Els nínxols seran semblants a aquests ja construïts
Les peces prefabricades són prismàtiques de formigó armat, monoblocs i autoresistents, amb la característica principal d’estanqueïtat, que permet que els processos de descomposició siguen individuals. Per tal de construir el bloc de nínxols, es formaran uns murs de cimentació per salvar el desnivell existent amb una sabata correguda sobre la qual es superposaran els elements prefabricats. El tancament lateral serà de mur de blocs de formigó en acabat vista i amb coberta inclinada.

Els terminis de construcció són de tres mesos a partir de l'endemà de l'acta de replanteig, que s'haurà d'efectuar abans del termini d'un mes.

El govern de Compromís amb aquesta nova adjudicació haurà dedicat vora 600.000 euros en obres d'equipament i de nínxols majorment en ell cementeri municipal. Recordem que en la nova zona d'ampliació es podran construir 600 nous nínxols. Fins ara, el govern de Compromís ha construït fins ara 94 nous nínxols prefabricats, en la zona sud-est, 60 nínxols en la zona nova, 64 nínxols i 35 columbaris en els trams antics.


Segons la PCSP