L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 de juny del 2019

Demà s'inicia la XXIII edició de l'Escola d'Estiu a la platja i poble


Demà dilluns comença la XXIII edició de l’Escola d’Estiu que organitza l'Ajuntament de Tavernes a traves de la regidoria de Serveis Socials i estarà activa fins el 31 del mes de juliol. Com és tradicional hi ha dos centres, un al poble, el CEIP Alfàndec i un segon a la platja, a l'escoleta ubicada a la Goleta. L'Escola d'Estiu atén xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys els quals participen en un programa lúdic i educatiu d'alternativa al temps lliure de l’estiu.

El passat dijous es va realitzar la reunió informativa als pares, i on es va informar que enguany està dedicada al medi ambient i els menuts i menudes realitzarem tasques de conscienciació, tallers i eixides, on cal destacar una recollida de microplàstics.

La regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, ha explicat que l'Escola d'Estiu continua essent "una escola matinera", una novetat que es va iniciar l'any passat i que permet als pares que treballen poder deixar els fills i filles a les 8 del matí, encara que l'activitat comença a les 9h.
Escoleta de la platja

"És una escoleta d'integració i inclusiva, els ensenyen a ser millors personetes, i a conscienciar-se pel mitjà que ens envolta. És una escola on les activitats es fan a partir de la diversió, i on per no perdre els orígens i objectius hi ha monitors d'integragió i on totes i tots els monitors, tenen el títol de monitor de temps lliure infantil i jovenil, per fer unes activitats optimes" ha explicat la regidora, que ha afegit entre les activitats una estada nocturna l'últim divendres d'escoleta.

En resum, s'ofereix un espai d’educació i activitat per al xiquets de Tavernes en el període vocacional, amb participació en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats de dinamització i jocs adaptats al seu procés evolutiu.