L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 4 de juny del 2019

L’Ajuntament de Tavernes signarà 25 nous contractes laborals gràcies al programa "Et Formem"



L’Ajuntament de Tavernes signarà 25 nous contractes laborals gràcies al programa d’ocupació “Et Formem” subvencionat per la Conselleria d’Economia, que recau a Tavernes.

“Et Formem” és el nom del nou programa dirigit a persones desocupades majors de 18 anys i a col·lectius de persones amb dificultat d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, com persones en situació o risc de pobresa, exclusió social o privació material severa, dones – en especial les víctimes de violència de gènere, persones que encapçalen famílies monoparentals, persones amb diversitat funcional, persones que pateixen discriminació a l’accés a l’ocupació per alguna situació personal, persones majors de 45 anys amb baixa qualificació i persones en atur de llarga durada.

El nou programa d’ocupació concedit a Tavernes va ser publicitat per coneixement dels interessat ja fa setmanes en els llocs oficials de l'Ajuntament així com en la pàgina del SERVEF.

Després del procés de selecció, es contractarà a 20 persones més altres 5 dedicades a les tasques de formació. Els seleccionat gaudiran d’un contracte per a la formació per import del Salari Mínim Interprofessional (SMI) actual. La formació impartida és certificada. 

Arran del nou taller de formació, el regidor de Foment de Treball, Josep Llàcer, ha destacat la constància de l’Ajuntament de Tavernes en la millora de l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de la ciutat. En paraules de l’edil “ara, a més del taller “T’Avalem” hem aconseguit aquest nou taller que beneficiarà a vint persones de Tavernes , els quals durant un any podran estar aprenent i treballant en les especialitats de jardineria i forestals. A més, a més tindrem cinc persones de formació, amb la qual cosa vint-i-cinc vallers i valleres Tavernes es beneficiaran del programa.”