L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 28 de juny del 2019

Finalitzen els treballs de poda dels oms de la plaça del Camp d'Esports



L'empresa "Agricultores de la Vega", concessionària del manteniment de jardins i zones verdes de Tavernes, ha continuat al llarg del mati d'avui els treballs de poda dels oms existents en la plaça del Camp d'Esports municipal. Els treballs han acabat passats aquests migdia, i els arbres podats i arreglats i amb menys carrega de branques presenten l'aspecte que es pot observar a la fotografia superior.
 
 
Tal com vam explicar, els treballs van començar ahir pel mati i es va plantejar tot aquest treball de poda i condicionament dels oms després que el passat diumenge s'esguellara una branca i caiguera a terra. Davant eixa situació, es va decidir realitzar una poda general per tal d'alliberar de pes les branques i evitar el seu trencament. 
 
 
Les imatges, preses aquest matí, donen idea del treball realitzat que ha necessitat de l'ajut d'una petita grua per tal d'elevar el treballador fins l'alçada de la branca a podar.  

 
Una actuació semblant de poda selectiva de branques es va haver de realitzar fa unes setmanes en els oms del Passeig Lepant després que una branca caiguera sobre la zona de jocs infantils. : una poda selectiva de les branques a la fi de procedir a un buidatge de l'arbram i, sobre tot,  eliminar pes a les branques derivat per la gran brotada de la primavera i que pot produir, com aixi ja ha passat, a que algunes s'esguellen i caiguen.