L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 3 de juny del 2019

2a Edició Run Càncer a Tavernes el diumenge dia 9


La 2a edició Run Càncer de l'AECC Tavernes de la Valldigna tindrà lloc el pròxim diumenge 9 de Juny a la Plaça Major a partir de les 09:00h, amb la inscripció, amb el dorsal i la samarreta, i on es podrà gaudir de les activitats que oferirem abans de l'eixida. 

Inscripcions: dorsal obligat per a participar a 3€ íntegre a la causa del càncer i samarreta opcional a 5€. Les inscripcions anticipades están a la botiga de César Esports Tavernes: C/Major Nº 10.

Recorregut del circuit: 4,5 Km caminant pel casc urbà del municipi. Eixida 10:00h.
Volem recordar que:

- En aquest esdeveniment poden participar persones de totes les edats i mascotes (participa tothom amb dorsal i samarreta).


- Amb la inscripció dóna pas a tindre-ho tot, obsequis i algunes sorpreses.

- Hi haurà de nou el concurs de la FOTO més ORIGINAL què ens fareu arribar al Facebook sobre l'event, amb les condicions per a poder guanyar i participar són les següents: 

. Si apareixen persones, tenen que tindre la samarreta i dorsal a la vista de la càmera.
. Per poder fer-la arribar a nosaltres i ser acceptada, tindrà que publicar-se al nostre Facebook amb l'etiqueta de lAECC Tavernes de la Valldigna Junta Local i amb el hastag #ApostemperlaVida  que sols es podrà fer durant l'event.
. La FOTO ha d'estar com a màxim publicada amb el plaç de 3 dies després de l'event.
. El jurat serà la Junta Local, i a la setmana següent tindrà lloc el premi de la millor FOTO, serà la samarreta de la nostra Junta Local.



- Hi haurà un sorteig amb regals que tindrà lloc després de fer la volta a peu. Per poder entrar al sorteig has de tindre aquestes coses:

.Dorsal d'inscripció.
.Darrere del dorsal s'apunta el nom i cognom de la persona participant.
.Després hi haurà una urna per abocar allí el dorsal i es farà el sorteig amb una mà innocent.


 - Per a la gent amb dorsal hi haurà fruita, bosses amb detalls i entrarà amb el sorteig.

- Si la mascota de casa participa ha de tindre també dorsal i així gaudirà de tot també.

- Estarà amb nosaltres la batucada Vall-tu-kà per gaudir de la bona percussió

- La Creu Roja de Tavernes tampoc faltarà, atents sempre al servici mèdic de la gent.


ORGANITZA: L'equip de la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Tavernes de la Valldigna.