L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 8 de juny del 2019

Més de 170 esportistes varen retre l'homenatge deTavernes en la XX Festa de l’Esport



La Casa de la Cultura es va quedar menuda per acollir ahir de la celebració de la XX Festa de l’Esport, un acte organitzat per la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de premiar i reconèixer la trajectòria dels esportistes vallers més destacats durant la temporada.



Un total de 161 esportistes, que havies estat nominats pels clubs vallers, reberen l'homenatge i un guardo de record per celebrar els èxits esportius aconseguits, l’esforç realitzat i per haver portat amb orgull el nom de Tavernes a tot arreu. 


 
Com es tradicional, la Festa de l'Esport va gaudir un any més d'un apartat més inidivual, amb el reconeixement honorífic als esportistes que han aconseguit majors èxits a les competicions autonòmiques o estatals. 
 


Enguany els guardonats foren Rafa Diez, pilot de motos del municipi que es va proclamar subcampió territorial l'any passat; Iván Meló i Júlia Cremades, medallistes en el Campionat d’Espanya de kick-boxing;  Clara Gascon, jugadora de tenis que s’ha proclamat campiona autonòmica en dobles en categoria aleví: l’equip aleví femení del CB Tavernes, actuals campiones autonòmiques de la categoria, i un reconeixement honorífic conjunt i més entranyable al Centre Ocupacional IntegraValldigna i al col·legi Patronat San José per la posada en marxa del projecte "Enllaçant la vida".



Per a tancar la gran festa de l’esport valler es va fer lliurament de cinc premis especials per la dilatada carrera o la seua implicació en l’esport valler a esportistes i veïns, cas de Ramon Àlvarez, qui enguany ha estat campió autonòmic, estatal i líder de la Copa Espanya en la modalitat de marxa nòrdica;  Jose Ángel Vercher ‘Monget’, per la seua tasca a la UE Tavernes des de fa molts anys; Francisco Felis ‘Gato’, per tota una vida lligat a l’halterofília de Tavernes;  Francisco Clar ‘Paco dels bous’, en reconeixement a la seua dedicació i promoció del rugbi valler, i a l’empresa ALPESA S.L. per tot el suport i recolzament que dona any rere any als clubs i activitats esportives del nostre municipi. 


La XX Festa de l’Esport va tornar a presentar-la el periodista Salvador Talens, amb la mestria que el caracteritza, i en conjunt va estar un bon termòmetre per demostrar la gran qualitat dels esportistes i clubs de Tavernes, a més del gran moment de l’esport valler.