L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

dissabte, 15 de juny de 2019

El Mediterránea Festival presenta les últimes novetats i tanca el cartell 2019


El Mediterránea Festival ha confirmat en el cartell el cantant Iván Ferreiro i el grup de DJ Bitches Deejays, com a últimes novetats, que s’uneixen a grans grups com Love of Lesbian, Sidecars, Miss Cafeina, Alfred García, SFDK i Juanito Macandé.

Cal també remarcar que el festival compta per enguany amb la presència de dos protagonistes vallers, de la terreta: Quino Costa i el grup “Particula”.

Aquest festival té previst desenvolupar-se a Tavernes entre els dies 23 i 24 d’agost,  i l’esdeveniment musical multitudinari tindrà com a protagonista la música indie-rock que es repeteix en la nostra platja després de l’exitosa estrena de l’estiu passat. 
L’organització ha confirmat la presència del cantant Iván Ferreiro i del grup de DJ Bitches Deejays, com a últimes novetats d’un cartell de primer nivell, que també inclou les actuacions esperades de Love of Lesbian, Sidecars, Miss Cafeina, Alfred García, SFDK i Juanito Macandé. Un estiu més, Tavernes serè l’epicentre dels festivals de música i acollirà milers de visitants.

Mediterránea Festival disposarà de gran zona d’acampada, amb una capacitat per 5.000 persones i molt prop de la platja.

Cap comentari: