L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

diumenge, 2 de juny de 2019

Subtitució de la capa de suro per gespa artificial en zones de jocs de la platjaL'ajuntament de Tavernes ha iniciat en la platja la substitució de les zones de suro com a catifa de zones de jocs infantils que es trobaven en mal estat. Aquestes catifes foren instal·lades ara fa 8 anys, quan es va remodelar l'avinguda i altres punts, i el pas del temps les havia malmès.
 
 


El canvi per gespa artificial es realitza dins de les obligacions adquirides per l'empresa concessionària de canviar i instal·lar 1.000 metres de gespa artificial en zones de Tavernes i de la platja. Fa unes setmanes va ser la zona davant de la Biblioteca Municipal i ara li ha tocat el torn a la plaça Alcudiola i seguirà per l'Avinguda. Us oferim unes fotos.

Cap comentari: