L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de juny del 2019

L’Ajuntament oferta 14 places per a "la Dipu et Beca"

L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al programa "La Dipu et beca" de la Diputació de València i ofereix pràctiques remunerades a 14 joves, que tindran així l’oportunitat d’experimentar un primer contacte amb el món laboral i conèixer el funcionament de les administracions públiques durant els mesos d’estiu. 

El programa està dirigit a persones de 18 anys o més, estudiants universitaris, de màsters, que estiguen matriculats en les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres públics adscrits. També podran participar-hi els estudiants de cicles formatius.

L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació destinaran els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.

Les 14 places que ofereix el consistori valler es reparteixen en les següents àrees d’activitat: animació ambiental (1), biblioteca i documentació (2), turisme (2), sanitat i platja accessible (7) i educació primària (2).

La presentació de sol·licituds estarà obert fins el 17 de juny, inclusivament. Tota la informació necessària es pot trobar en el web municipal (www.tavernes.es) o en el Departament de Personal, situat en la primera planta de l’ajuntament.